Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Pet zlata za KK Hvidra na prvom državnom prvenstvu za natjecatelje s invaliditetom

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65755
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.04.2014. 11:34 
Naslov:  Pet zlata za KK Hvidra na prvom državnom prvenstvu za natjecatelje s invaliditetom
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U subotu 12.travnja 2014.godine u sklopu prvenstva RH u katama za mlađe uzraste, održano je i prvo državno prvenstvo za natjecatelje s invaliditetom.

Nastupili su natjecatelji iz Osijeka, Splita, Poreča, Karlovca i Zagreba. Natjecatelji Karate kluba“Hvidra Osijek“ bili su najuspješniji klub sa osvojene 4 zlatne medalje u pojedinačnom i 1 zlatnom medaljom u ekipnom natjecanju. Zlatne medalje u pojedinačnom nastupu osvojili su: Ivana Bilić, Ivan Modrić, Ivica Vuković i Aleksandar Bajić(KK HVIDRA OSIJEK).

U ekipnom sastavu nastupili su Ivan Modrić, Ivica Vuković i Aleksandra Bajić. Nakon natjecanja slijedila je dodjela priznanja zaslužnim institucijama i udrugama iz grada Osijeka , Osječko- baranjske županije i Republike Hrvatske za izuzetnu i nesebičnu potporu programu uključivanja natjecatelja s invaliditetom u karate sport. Priznanja je u ime Karate kluba“Hvidra Osijek“ i Hrvatskog karate saveza osoba s invaliditetom uručio četrnaestogodišnji Ivan Modrić, koji je proglašen od strane HPO-a za najboljeg mladog sportaša s invaliditetom u 2013-oj godini.



Tekst i foto: Danijel Küfner, predsjednik

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: