Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Udruga "Koralji": humanitarni dječji koncert

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66091
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.12.2013. 19:13 
Naslov:  Udruga "Koralji": humanitarni dječji koncert
13.12.2013. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Vjerujemo da svi znate što su koralji i koliko su posebni i značajni. Zbog toga se tako zove novoosnovana udruga koja tek započinje sa radom. Članovi udruge su malo drugačiji i posebniji od običnih koralja, jedinstveni.

Cilj Udruge Koralji je okupljanje roditelja djece s posebnim potrebama grada Osijeka i Osječko-baranjske županije sa svrhom razmjene iskustava, pomoći oko ostvarivanja zdravstveno-socijalnih prava djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji, suradnja sa stručnjacima čiji je rad usko vezan uz potrebe korisnika udruge te prikupljanje humanitarne pomoći, nematerijalne i materijalne, i njezina raspodjela najpotrebitijima…

Zato vas sve od srca pozivaju na humanitarni dječji koncert u petak, 13.prosinca 2013. godine, s početkom u 18 sati, u Hrvatskom domu Josipovac (Osječka 68, 31221 Josipovac).

Dječji zbor "Zumbići" uveseljavat će vas pjesmama, mali I veliki članovi KUD-a Josipovac pokazat će vam kako znaju plesati, a onda će Djedica pokucati na vrata…HO, HO, HOOO… S punom vrećom slatkiša!

"Ulaznice se neće naplaćivati, darujte nas od srca dobrovoljnim prilogom, a mi ćemo taj novac upotrijebiti za početak rada i opremanje prostora Udruge Koralji.
Eh, da ! Ne smijemo zaboraviti na poklončiće koji će doći u svaku ruku koja je izdvojila bilo koji novčani iznos za nas!

Dobro nam došli!
Mali I veliki Koralji"
, poručuju iz Udruge roditelja djece s posebnim potrebama "Koralji".




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: