Stara perilica posuđa!??
Forum
slavonija
Šta napraviti sa starom perilicom posuđa marke Quadro!!?? Jel ima netko da otkupljuje!!?? Neki savjet imate!!?? Otišla je pumpa navodno!! Uzeo sam drugu a star mi sada smeta!!:">
Quadro koja?
"Konikoma" više nema i ne znam je li netko to sad popravlja. Kažu da je vjerojatno kamenac u pitanju. Jako sam s njom bila zadovoljna i žao mi ju je baciti mada je stara.
Možda skinem oplatu s vrata i sama pokušam popraviti tj. otopiti kamenac iz cjevčica.
simo031slavonija
Šta napraviti sa starom perilicom posuđa marke Quadro!!?? Jel ima netko da otkupljuje!!?? Neki savjet imate!!?? Otišla je pumpa navodno!! Uzeo sam drugu a star mi sada smeta!!:">
Quadro koja?
http://www.inem.hr/proizvod/DW-EB6015
zaljubljena u OsijekMeni je crkla "Simens" perilica. Izbaci vodu i ne prima novu.
"Konikoma" više nema i ne znam je li netko to sad popravlja. Kažu da je vjerojatno kamenac u pitanju. Jako sam s njom bila zadovoljna i žao mi ju je baciti mada je stara.
Možda skinem oplatu s vrata i sama pokušam popraviti tj. otopiti kamenac iz cjevčica.
Ma mi smo se odlučili zamjeniti jer je ova rikavala više puta, dva puta sam provukao preko garancije..a sad je istekla, navodno pumpa košta 800 kn, a perilicu se može nabavit za cca 3000 kuna "Gorenje", 5 godina garancija!! Dosta mi je više zvanja servisera, iščekivanja, dolazaka, odlazaka, vode ispodperilice i sličnih nebuloza!! Ako ju popravim sad za 800 kuna+250 izlazak to je 1000 kuna maltene i onda ako još nešto rikne i to je maltene više od pola cijene nove!! Obzirom da perilice ne kupujem svaki dan sad neznam šta da radim sa starom!!??
a možeš je staviti na njuškalo te pod cijenu staviti...daj šta daš...
tamna stranamožeš pozvati tamnopute kumove...oni ce vec znati što ce s njom
a možeš je staviti na njuškalo te pod cijenu staviti...daj šta daš...
hm..da...to sam razmišljao...al kad ih trebaš onda ih nema
ugl... http://www.eeotpad.com/ dođu oni doma po to!
slavonija
hm..da...to sam razmišljao...al kad ih trebaš onda ih nema![]()
Ako si iz Os napiši mi adresu (ili broj telefona) na PP i ja ti pošaljem susjeda. Znam da on odvozi takve stvari. Našim ulicama svaki čas prolaze i galame sakupljaći pa ti možda i tako mogu pomoći.
zaljubljena u Osijekslavonija
hm..da...to sam razmišljao...al kad ih trebaš onda ih nema![]()
Ako si iz Os napiši mi adresu (ili broj telefona) na PP i ja ti pošaljem susjeda. Znam da on odvozi takve stvari. Našim ulicama svaki čas prolaze i galame sakupljaći pa ti možda i tako mogu pomoći.
OK, budem ti se javio ako ne uspijem drugačije nešto riješiti!! tnx
slavonija
simo031slavonija
Quadro koja?
http://www.inem.hr/proizvod/DW-EB6015
Moja je nažalost drugačija, tako da nisam zainteresiran. U svakom slučaju hvala.
nalaze se na izlazu iz osijeka prema sarvasu kada se ide s desne strane (2, jedno pored drugoga).
PsychoSoldierodvezi u skupljalište sekundarnih sirovina, jos ti i plate za to
nalaze se na izlazu iz osijeka prema sarvasu kada se ide s desne strane (2, jedno pored drugoga).
E vidiš to nisam znao!! Hvala..
slavonijaPsychoSoldierodvezi u skupljalište sekundarnih sirovina, jos ti i plate za to
E vidiš to nisam znao!! Hvala..
np. mislim da je cijena 2 kn po kg