Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dobre vibracije: nekoliko trikova iz zemlje čudesa

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.01.2013. 13:06 
Naslov:  Dobre vibracije: nekoliko trikova iz zemlje čudesa
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon tjedna rada, kulturnog uzdizanja i pokoje čašice više kojom ste vjerojatno pozdravili dolazak vikenda, idealno je vrijeme za nedjeljni odmor. Bilo da se opuštate pasivno (sjedenjem, ležanjem i spavanjem) ili aktivno (razgibavanjem, šetnjama, sportskim aktivnostima), pravo je vrijeme za predah od svakodnevice često pretrpane obavezama.

Dakle, mogli biste poslušati nešto lagano i opuštajuće (ili brzo i opuštajuće, kako vam je draže), osobito ako ste jedan od horoskopskih Vodenjaka koji ovih dana slave rođendane. Jedna od takvih neobičnih i zanimljivih ličnosti rođenih na današnji dan, a za čijom biste kreativnošću mogli baš danas posegnuti, jest austrijski skladatelj Wolfgang Amadeus Mozart. Poslušati nešto iz njegovog glazbenog opusa ili pogledati biografski film o tom geniju samo su neki od jednostavnih načina unošenja daška kvalitetnih vibracija u vaše nedjeljno popodne. Unutarnje ja bit će vam itekako zahvalno.

Ako spomenuta prečica od Mozarta do unutarnje zemlje čudesa nije po vašem ukusu, možda biste mogli savjet potražiti u riječima engleskoga pisca Lewisa Carrolla. Otac Alise u zemlji čudesa rođen je na današnji dan 1832. godine - trebamo li bolji razlog/opravdanje za nedjeljnu čajanku i onaj uvrnuti osjećaj koji nas u stopu prati (je li netko spominjao bijele zečeve)?
Bez obzira volite li više film o Mozartu negoli Čarobnu frulu ili, primjerice, Bartonovu Alisu od Carrollove, ne zaboravite na toleranciju i kompromis, osobito ako vaš prostor ispunjavaju ljudi s kojima ne dijelite stavove o kreiranju idealnog nedjeljnog odmora; danas je dan posvećen promicanju upravo takvih vrijednosti. Naime, 27. siječnja obilježavaju se Dan vjerske slobode i Dan sjećanja na holokaust. Imajte to na umu.

Želimo vam ugodnu čajanku u dobrom društvu.


Tekst: Marina Tomić/Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: