Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ekipa prve pomoći Gradskog društva Crvenog križa Osijek osvojila 1. mjesto na državnom natjecanju!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65875
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.09.2012. 13:50 
Naslov:  Ekipa prve pomoći Gradskog društva Crvenog križa Osijek osvojila 1. mjesto na državnom natjecanju!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ekipa prve pomoći Gradskog društva Crvenog križa Osijek, koja je predstavljala Društvo Crvenog križa Osječko-baranjske županije na državnom natjecanju ekipa prve pomoći održanom u Zagrebu, 15. rujna 2012. godine, osvojila je prvo mjesto. Ekipu su činili: Leona Kuprešak, Diana Kovačić, Anamarija Jonaš, Lara Barišić, Ivan Pivac i Ivan Šoltić u pratnji tima za realistički prikaz ozljeda i mentora Denisa Ćosića. Natjecanje se sastojalo od pet vrlo zahtjevnih radilišta koja su prikazivala realne scene nesreća te je bilo potrebno pokazati znanje i vještinu pružanja prve pomoći, ali i psihosocijalnu potporu unesrećenim osobama.



Ova ekipa predstavljat će Hrvatsku i Hrvatski Crveni križ na Europskom natjecanju ekipa prve pomoći, koje će se održati u lipnju 2013. godine u Austriji, gdje će se okupiti tridesetak ekipa prve pomoći iz cijele Europe koje će predstavljati svoje zemlje i nacionalna društva Crvenog križa.

Ovo je četvrti put u posljednjih sedam natjecanja da je ekipa iz Gradskog društva Crvenog križa Osijek osvojila prvo mjesto i osigurala pravo sudjelovanja na europskom natjecanju, dok su najbolje plasmane Hrvatske i Hrvatskog Crvenog križa u Europi ostvarile upravo osječke ekipe.



Na svečanom dočeku ekipe, koji su im u subotu navečer u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Osijek pripremili tridesetak članova Kluba mladih i Terenske jedinice magistra Franje Franka Gradskog društva Crvenog križa Osijek, ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Osijek čestitao je ekipi na ostvarenom uspjehu i obećao potpunu potporu i osiguranje svih uvjeta za daljnje pripreme ekipe za Europsko natjecanje.



Vođa ekipe Leona Kuprešak zahvalila se ravnatelju i svim mladima na potpori i sudjelovanju u dosadašnjim pripremama ekipe i obećala da će se cijeli tim potruditi za što bolji plasman na Europskom natjecanju. Ivan Šoltić, član ekipe, rekao je kako je ova pobjeda na državnom natjecanju posvećena nedavno preminulom predsjedniku Gradskog društva Crvenog križa Osijek, Željku Čikiju.



Marko Đukić,
ravnatelj

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
mapatil
Offline
Ukupno postova: 254
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 17.09.2012. 18:57 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

4. prva mjesta od 7 natjecanja ?? Da barem Osijek tako nešto ostvari.

Čestitam, svaka čast !!

_________________
Vilenjak je želio saznati tko sam. Dobio je ponudu da se nađemo i upoznamo.

Vilenjak se tada ukakio i odbio upoznavanje!
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: