Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



David Šain i Ivan Horvat podržali futsal klub Osijek 031!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65829
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.09.2012. 10:24 
Naslov:  David Šain i Ivan Horvat podržali futsal klub Osijek 031!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osječki olimpijci David Šain i Ivan Horvat podržali su futsal klub Osijek 031 u kampanji za prodaju godišnjih ulaznica. Dečki su jučer odradili i fotoshooting, a rekli su i da će doći na utakmice koje uskoro igra 031. Podsjetimo, prodaja godišnjih ulaznica započela je u ponedjeljak u prostorijama futsal kluba Osijek 031 u SD Zrinjevac. Godišnje ulaznice prodaju se po promotivnim cijenama, normalna godišnja karta košta 50 kn, dok je cijena ulaznica za studente 40 kn, Kohortu 35 kn te umirovljenike 30 kn.



Ulaz za žene i djecu je besplatan, a na utakmicama možete očekivati mnoštvo zabavnih sadržaja i nagradnih igara. U klubu pripremaju i tematske večeri za svaku utakmicu, a na prijateljskoj međunarodnoj utakmici protiv KMF Tvrđava iz Novog Sada organizirat će se obiteljska večer. Više informacija o toj utakmici iz kluba će dati uskoro.

Iz kluba su jako sretni i iznimno zahvalni na tome što su najuspješniji osječki sportaši prepoznali njihov projekt te najavljuju kako će samu kampanju uskoro podržati i još neki. Raspored prodaje baš kao i sve ostalo o godišnjim ulaznicama možete pronaći na stranicama kluba.



I još jedna zanimljivost iz kluba za kraj, futsal klub Osijek 031 trenutno je drugi futsal klub u Hrvatskoj na Facebooku, odmah iza futsal kluba Nacional. Jučer je 031 na Facebooku prestigao i najtrofejniji hrvatski futsal klub, Brodosplit Inženjering. Iz kluba i ovim putem zahvaljuju svima koji su ih podržali na Facebooku.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: