Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



OŠ “Višnjevac” bez uporabne dozvole? [Vijesti Osječke TV]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
OSTV
Offline
Avatar

Ukupno postova: 2664
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 31.08.2012. 15:18 
Naslov:  OŠ “Višnjevac” bez uporabne dozvole? [Vijesti Osječke TV]
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Premda u ponedjeljak počinje nova školska godina gradnja nastavno-sportske dvorane i završetak dogradnje zgrade Osnovne škole Višnjevac, koja je smještena u istoimenom osječkom prigradskom naselju, nije završena jer stručno povjerenstvo nije izdalo uporabnu dozvolu. Naime, jučer je obavljen tehnički pregled tijekom kojeg su utvrđene nepravilnosti i zbog kojih se nastava ne bi trebala odvijati sve dok se ne dobije dozvola. Međutim, prema izjavi osječkog gradonačelnika Krešimira Bubala, upućene novinarima po završetku današnjeg radnog sastanka u Gradskoj upravi, u ponedjeljak u Višnjevcu nastava kreće. Ravnatelj Dane Končar nije želio sati pred kameru jer stručno povjerenstvo nije izdalo uporabnu dozvolu. U telefonskom razgovoru kazao je tek kako će i subotu provesti u školskoj zgradi čekajući dozvolu.

U Vijestima Osječke televizije pogledajte i:

- priprema djece za školu
- peticija za smanjenje PDV-a na hranu
- Inicijativa mladih za ljudska prava


Osječka televizija - Vijesti, 31.08.2012.




Više informacija; Osječka televizija



Vijesti Osječke televizije možete svakodnevno pratiti na stranicama portala Osijek031.com.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
borod
Offline
Avatar

Ukupno postova: 282
Spol: Muško Muško
Post Postano: 01.09.2012. 10:38 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ja bih ukinuo tu budalaštinu koja se zove uporabna dozvola. Pa eto svaki je političar dovoljno " kvalificiran"i " pametan" da zna da se i bez nje može koristiti prostor u kome će se kretati i boraviti ljudi a pogotovo pretežno djeca jer "radi se o sitnim detaljima koji ne utječu na sigurnost učenika i nastave”. Treba uvesti političarske dozvole a one koje tamo neki "birokrati" rade po zakonu, ukinuti. Ili možda bolje ukinuti zakone. Pa i zakoni su se pokazali dovoljno "sitnim detaljima" kada je uništena i pokradena privreda.
Posebna je radost gradjana ovog grada, pretpostavljam, što će se i pročelje Kapucinskog samostana urediti na njihov račun a ne novcem koji država iz đepova tih istih građana dodjeljuje crkvi u obilnim iznosima i za koje crkva nikome ne mora polagati račune u šta su utrošeni.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: