Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Squash - Kup Grada Osijeka 2012.

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65875
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.07.2012. 16:03 
Naslov:  Squash - Kup Grada Osijeka 2012.
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Osijeku na terenu "squash zone" u nedjelju 07. srpnja 2012. u organizaciji Udruge SQUASHer Osijek odlično je organiziran tradicionalni squash turnir Kup grada Osijeka 2012. sa šest godina dugom tradicijom na kojem su nastupila 14-orica najboljih osječkih SQUASHera - Bede, Madavić, Kristić, Stipešević, Batorek, Omazić, Pinterić, Drinković i dr.

U Osijeku, teren "squash zone" OLT Brijest predstavlja prvi u Hrvatskoj teren sa CourTech prednjim zidom, konstrukcijom najnovije generacije squash terena za 21. stoljeće. CourTech squash tereni vrhunskih su karakteristika, igračima osiguravaju maksimalni užitak u igri.

Na turniru je nastupio nešto manji broj igrača nego obično zbog smanjenog budžeta turnira, naime na istom nisu nastupili igrači iz Zagreba, Srbije i Slovenije, ali zbog toga nije nedostajalo napetosti i neizvjesnosti u mečevima koji su se igrali na dva osvojena seta i nerijetko su odlučivani u 3. setu.

Naslov prvaka i novih 180 bodova u ukupnom plasmanu na jakosnoj ljestvici SQUASHer lige 2011./2012. osvojio je Marko Bede koji je ove sezone pokazao najstalniju formu i nametnuo se kao najozbiljniji kandidat za novog prvaka grada za 2012. godinu, što brani još iz prošle sezone. U finalnom meču suprotstavio mu se Madavić koji je propustio priliku za osvajanje turnira. U odlučujućem setu Madavić više nije imao snage za ozbiljnije ugroziti tek probuđenog Bedea.

Za treće mjesto borili su se Stipešević - nakon očekivanog poraza u polufinalu protiv Madavića i Kristić koji je izgubio polufinale protiv Bedea, ali na radost okupljenih ljubitelja squasha nakon dužeg izbivanja iz borbi za sam vrh i postolje odličnom igrom u tri seta u meču koji je perjanica turnira, zasluženo je pobjedom osvojio treće turnirsko mjesto te s novim bodovima potvrdio treće mjesto u ukupnom sezonskom poretku. Meč se igrao 45 minuta, a rezultat po setovima bio je 11:13, 11:9, 12:10.

Omazić još jednom dobrim igrama i protiv najboljih potvrdio top10 status – ukupno 7. Batorek i Pinterić standardno dobri ali uvijek fali malo sreće i snage za viši plasman.

Konačni poredak:

1. Bede
2. Madavić
3. Kristić
4. Stipešević
5. Batorek
6. Pinterić
7. Omazić
8. Drinković









Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: