Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Sunčane URE u Sunčanoj ulici

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65827
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.06.2012. 19:41 
Naslov:  Sunčane URE u Sunčanoj ulici
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Sunčanoj ulici u središtu Osijeka danas i sutra (petak i subota) održava se Sajam ekoloških proizvoda, proizvoda sela i ruralnog turizma i proizvoda i usluga kreativnih pojedinaca i udruga vezanih uz potrebe urbane sredine koji organiziraju tvrtka Tržnice d.o.o. i Udruga Ecorural Net. S obzirom na ponudu izlagača (urbano, ruralno, ekološki) sajam je nazvan Sunčane URE.

Želja je, otkrili su Željko Krivić iz Tržnica i Silva Wendling iz Županije koja je realizaciju sajma pomogla sa pedeset tisuća kuna, da se ovaj sajam u Sunčanoj ulici održava svaki drugi petak i subotu. Službeno je sajam otvorio Ivica Završki, potpredsjednik Gradskog vijeća. Za zainteresirane izlagače bit će postavljeno devedesetak štandova, a svaki bi sajam trebao biti tematski, ovisno o profilu izlagača koji se prijave za izlaganje svojih proizvoda i usluga. Na prvom se sajmu predstavila udruga Mathoteka iz Čepina čiji su članovi uputili zanimljiv izazov građanima Osijeka.

- “Ako imate zadatak iz noćne more donesite nam ga i kada obavite kupnju svježeg povrća ili baranjskih kolače, rješenje će vas čekati na našem štandu”. Sa svojim su se ekološkim povrćem predstavili i članovi Eko kluba studenata Poljoprivrednog fakulteta.

Tekst: R.K./Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: