Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



MNK Našice - F.C. Osijek 031 [Priopćenje za javnost - Pobjeda Našica rezultatom 4:2 popraćena navijačkim suđenjem]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.04.2012. 15:58 
Naslov:  MNK Našice - F.C. Osijek 031 [Priopćenje za javnost - Pobjeda Našica rezultatom 4:2 popraćena navija
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na e-mail redakcije portala Osijek031.com pristiglo je priopćenje za javnost u nakon odigrane utakmice između MNK Našice i F.C. Osijek 031, koje prenosimo u cijelosti. Utakmica je odigrana u nedjelju, 01. travnja 2012. godine.

Nakon večerašnje utakmice gotovo je sigurno kako F.C. Osijek 031 neće ući u prvu ligu. MNK Našice vratile su se u utakmicu iako su gubili 2:0,a kada su nekoliko minuta prije kraja izjednačili na 2:2 F.C. Osijek 031 uveo je vratara-igrača. Na žalost, primili smo još dva pogotka te tako ostali bez važne pobjede. Iako do sada niti jednom klub nije tražio ispriku u suđenju, današnje je suđenje kap koja je prelila čašu. Sudački par Mladen Sekula i Marko Tomić u potpunosti su okrenuli utakmicu na stranu domaćina, a svojim su odlukama jako oštetili Futsal club Osijek 031. Pozivamo HNS da pogleda snimku utakmice i kazni dotične osobe zbog ovakvog "nakaradnog" suđenja.

Između ostalog, naš je igrač udaren glavom u tijelo od strane domaćeg igrača koji je prošao nekažnjeno. Štoviše, udareni je igrač dobio žuti karton zbog "simuliranja". Prekršaji koji su suđeni u korist domaćina bili su više nego smiješni, toliko da ćemo zatražiti snimku i pustiti je putem YouTube-a kako bi se svi uvjerili u navedene tvrdnje.

Naravno, bit će zanimljivo i vidjeti ocjenu koju će sucima dati delegat utakmice, Nikola Antolović. Zanimljivo iz tog razloga što su suci i delegat iz okolice Našica. Žalosni smo zbog ovakvih događaja u futsalu koji postaju sve učestaliji. MNK Našice tako ostaje neporažen i dalje na svom terenu, nakon današnje utakmice jasno nam je i zbog čega.

Futsal club Osijek 031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Luzer13
Offline
Ukupno postova: 324
Spol: Muško Muško
Post Postano: 03.04.2012. 19:58 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

...i ? nema reakcije? svi šute...e prika moj...

_________________
just run osijek031.com smile
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: