Zoran Bešlić

Kultura, zabava, sport, hobby

Zoran Bešlić

Oprostite što otvaram novu temu,nisam siguran jeli ovako šta već postoji ali trebao bih gospodina Zorana Bešlića,on se bavi fotografiranjem,i ima svoje slike na vašoj galeriji,pa ako imate neke podatke o njemu (email ili fb profil) zamolio bih vas da mi pošaljete na moj email ili tu na forumu inbox.

Unaprijed hvala.
A da napišeš u naslov teme i "Zoran Bešlić"? Milijun milijardi je "gospodina" na ovom svijetu. Dajte ljudi, malo precizirajte naslove tih tema... :roll:

Pogledaj je li ovo on - link na LinkedIn profil.

P. S. Google ne grize!
hvala na savjetu,promjenio sam :)) i trazio sam preko googlea,tako sam i dosao na njegovu galeriju u osijek031,ne znam zasto mi nemoze naci na fbu njegov profil...
morovicborna

hvala na savjetu,promjenio sam :)) i trazio sam preko googlea,tako sam i dosao na njegovu galeriju u osijek031,ne znam zasto mi nemoze naci na fbu njegov profil...

Ili nema FB (u što ne vjerujem) ili je u opcijama isključio mogućnost da ga bilo tko može pronaći. Pogledaj onaj link koji sam ti gore stavila. ;) Nije FB jedino što se koristi.
rekao mi je za svoj fb,ima ga,al sad sam na tom linku šaljem mu poruke :) hvala.

Ali ako netko ima njegovu email stranicu ili fb profil nek mi pošalje u slučaju da ovo ne uspije.

Tagovi