Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Gradonačelnik Bubalo u Makedoniji na Poslovnom forumu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65848
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.03.2012. 19:05 
Naslov:  Gradonačelnik Bubalo u Makedoniji na Poslovnom forumu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Gradonačelnik Krešimir Bubalo otputovao je u Makedoniju gdje se u organizaciji Grada Osijeka, HGK Županijske komore Osijek i Veleposlanstva Republike Hrvatske u Makedoniji održava Poslovni forum "Osijek kao poslovna prilika" na kojem osječka delegacija u kojoj je i Zoran Kovačević iz HGK predstavlja gospodarske zone te povlastice koje Grad nudi potencijalnim investitorima.

Skupini gospodarstvenika koja je otputovala s Bubalom omogućen je "match-making" s gospodarstvenicima u Makedoniji, a da susret ne bi bio jednostran osječkim se gospodarstvencima predstavila Agencija za strana ulaganja u Makedoniji.

Forumu je prethodio susret gradonačelnika Krešimira Bubala i njegovog kolege Koce Trajanovskog, gradonačelnika Skopja. Razgovaralo se o najvažnijemu - gospodarskim temama i želji grada Skopja za povezivanjem i korištenjem osječkih iskustava u radu ureda u Briselu gdje je i ovaj makedonski grad otvorio svoj ured.

Trajanovski je naglasio da je njegov grad otvoren za uspostavljanje prijateljskih odnosa sa Osijekom, koji je za sada u tom smjeru imao konkretnije kontakte sa makedonskom Strumicom. Bubalo je napomenuo kako u Osijeku iznimno aktivno djeluje makedonska zajednica te da je prošle godine, u sklopu obilježavanja Dana makedonske kulture u Osijeku nastupio makedonski nacionalni KUD Tanec.

Zoran Kovačević, predsjednik HGK Županijske komore Osijek, izvijestio je o gospodarskoj razmjeni Osječko-baranjske županije i Makedonije, najavivši nastup naših poduzetnika na Skopskom sajmu, a Osječani su pozvali makedonske poduzetnike da se predstave na osječkim sajamskim manifestacijama. Sastanku je nazočio i prof.dr. Zlatko Kramarić, bivši osječki gradonačelnik, a danas veleposlanik RH u Makedoniji.

Tekst: R.K./Osijek031.com
Foto: Mladen Kovačević/Foto-arhiv 031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
wilson
Offline
Ukupno postova: 171
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.03.2012. 17:05 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovo nije loše za Osijek valja nešto pokazati sada kada smo gospodarski jaki treba razmijeniti mišljenja .Nije loše otvoriti još koju slastičarnicu u gradu....

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
cavino
Offline
Ukupno postova: 200
Spol: Muško Muško
Post Postano: 22.03.2012. 22:51 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Bubalo i poslovnost?? maaajko milaaa...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
lehi
Offline
Ukupno postova: 1463
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.03.2012. 19:17 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pa jeli to legalni gradonačelnik Osijeka , a i sama vlast u gradu ...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: