Video Cross : Totalna rasprodaja radi zatvaranja

Osijek

Video Cross : Totalna rasprodaja radi zatvaranja

Video Cross (Trg Slobode 4) vas poziva od 19.- 31. ožujka 2012. godine na totalnu rasprodaju radi zatvaranja. Cijena dvd filma od 5 kn do 20 kn.
jel' to ista ona što je za članarinu uzimala 50 -100 kn sam da bi nešto mogli iznajmiti od njih?
castanea sativa

jel' to ista ona što je za članarinu uzimala 50 -100 kn sam da bi nešto mogli iznajmiti od njih?

To je jedna od prvih videoteka u Osijeku, ako se ne varam, a kolika im je bila članarina - ne znam....
Išli su svojevremeno vozilom po kvartovima da budu bliže članovima koji žele zamijeniti ili iznajmiti nešto.
U svakom slućaju - još neko izgubljeno radno mjesto :(
Pa tko još iznajmljuje filmove? I k tome još za 12 kn po komadu. LOL
avantgarde

Pa tko još iznajmljuje filmove? I k tome još za 12 kn po komadu. LOL

naravno - nitko.... kad svi skidaju sa neta, hehe
zaljubljena, sentimentalizmu ovdje nije mjesto. Može to biti najstarija videoteka u povijesti grada, županije, države... 12 kn za najam filma (kako avantgarde kaže) je lopovluk kakvog nema! Da su htjeli opstati na tržištu, smislili bi nešto tipa Netflix (bilo tko tko želi preživjeti u toj branši mora se modernizirati).

Zašto ljudi skidaju filmove? Jer nemaju podjednako dobru, ako ne i bolju alternativu.
Eto, sad više ne smijem ni žaliti što se još jedna firma u Osijeku gasi... :(
Frost... a ZAMP si zaboravio ako skidaš glazbu (i filmove) :wink: :o
zaljubljena u Osijek

Ah pa da, treba financirati korumpirane kriminalne organizacije, zaboravio sam na to.
Frost

zaljubljena u Osijek

Ah pa da, treba financirati korumpirane kriminalne organizacije, zaboravio sam na to.

"Institucije rade svoj posao" :lol: :lol: :lol:
LOL LOL totalno LOL

Tagovi