Prva liga snimila je spot za pjesmu "Sretan Božić, Osječe " u kojoj čestitaju Božić svim legama i gradu Osijeku. Autor teksta je Davor Magušić. Produkciju potpisuje Paradigma.
Volim ih slušati, ali...imali su i boljih pjesama.
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind.
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada
Volim ih zato što su naši, ali što je loše, loše je.
Ukratko tekstualna katastrofa i ritmička zbrka.
Bit će bolje...
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
Pa da se izbace ovi dijelovi o navijanju i Kohorti, a ubace dvije tri riječi božićne tematike bila bi pjesmica čist okej, malo da se razbije stereotip onih đingl belovskih crkvenih pjesmuljaka.. ovo je malo veselije, žešće, nabrajaju se dijelovi grada, što je ok jer je pjesma koja čestita Božić samom gradu, isto i ove šatro spike imaju prolaz jer sve je naša karakteristika, izbacit "zapad u napad" i ima prolaz.
mali od čače je napisao/la:
Pa da se izbace ovi dijelovi o navijanju i Kohorti, a ubace dvije tri riječi božićne tematike bila bi pjesmica čist okej, malo da se razbije stereotip onih đingl belovskih crkvenih pjesmuljaka.. ovo je malo veselije, žešće, nabrajaju se dijelovi grada, što je ok jer je pjesma koja čestita Božić samom gradu, isto i ove šatro spike imaju prolaz jer sve je naša karakteristika, izbacit "zapad u napad" i ima prolaz.
Slažem se s tobom, ne vidim kakve veze ima Božić sa navijačkom pjesmom (na tako nešto mi liči)...
Osim toga - zaboravio je čestitati Božić i Jugovcima
Izgleda da mlađarija ne pozna naš nekadašnji sleng pa im je to sad strano...
Ali čagati uz tu glazbu je sasvim po mom ukusu
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste!