Vjerujem da se i najgoreg sjećate.
Nemojte me ostaviti u neznanju, nego podijedijelite svoja iskustva
Jedem Kit Kat Pop Choc i ne mogu se nadiviti okusu, pa sam vam ga odlučila preporučiti. 140 grama čistog užitka za 12ak kunića.

Društvo, politika

Monstrum
ubit za ovo![]()
![]()

tamna strana
![]()
ferrero rocher....daleko najbolji....istina da je skup...al užitak je nenadjebiv

Predobro i preskupo.
Predobro i prejeftino.

josephine01
![]()
Nije najgora, ali je kandidat. I sve ostale s ledenim punjenjem.
PowerPuffVrijedi svake kune
josephine01
@tayllor, da je u pitanju prase, dobio bi koji kikiriki, a ovak.. mućak!![]()
exHOP3on
zaljubljena u OsijekKesten pire sa sladoledom umjesto šlaga u Petru Panu....
njami, njamiiiii

josephine01Sigurna sam da su svakome tko ih ima, zle tetke i strine donosile turske čokolade. To je sigurno nešto najgore što je ikad protrčalo kroz moja usta. Ne ponovilo se!
"> I hear you, sister! I ne samo čokolade, već i divne nejestive bone, npr:

FunkyLady
Kesten pire s višnjom kad se malo otopi... perfect!
![]()
JazzNe nužno ovim redosljedom:
- Mikado s rižom;
- Frigor Noir (Callier);
- Moonstruck Truffles - sve
- Bounty
- Neuhaus - sve osim onih od soje

josephine01
Poznati su mi jedino bounty i Mikado![]()
Jazzjosephine01
Poznati su mi jedino bounty i Mikado![]()
- Frigor Noir (Callier) - Švicarska
- Moonstruck - SAD (Portland), apsolutno čoko-čudo
- Neuhaus - Belgija
... ima toga još
(rezultat višedesetljetnog istraživanja bespuća prerade kakaovca)

Marcipan. 

legica21upravo jedem
![]()
![]()
bome makedonci imaju odlične slatkiše...
legica21ovo bi mogla jesti svaaaaaki dan
![]()

legica21pošto su te kocke?
exHOP3on
Ubijam za nugat![]()
Kad smo kod lješnjaka, probao sam onaj K-Plus lješnjak namaz, odličan (kremast je, nije kao što znaju bit popu griza), samo se ne zeznuti i uzeti standardov... pojeo sam cijelu teglicu, zaboravio na kruh![]()

fear of the darkLindt ima savršene čokolade,ali jučer mi je došlo da bacim pola bombonjere....fuj marcipan, koji klinac ga svugdje trpaju...samo upropaste dobru čokoladu.....i kao da nije odsta što je marcipan ubace i naranču...a one s šampanjcem neću ni komentirati....
bljak.....
PEGYfear of the darkLindt ima savršene čokolade,ali jučer mi je došlo da bacim pola bombonjere....fuj marcipan, koji klinac ga svugdje trpaju...samo upropaste dobru čokoladu.....i kao da nije odsta što je marcipan ubace i naranču...a one s šampanjcem neću ni komentirati....
bljak.....
di si je bacio?
josephine01
![]()
Puče kutija dok sam trepnula.
josephine01
Ajde budi široke ruke![]()
Kupila sam kod starog Todorića![]()
mali od čače
Hvala!
I da, nećemo daleko stić ako ja budem razmišljao, stoga biraj, nije beg cicija
josephine01
mali od čače
Hvala!
I da, nećemo daleko stić ako ja budem razmišljao, stoga biraj, nije beg cicija
Lako tako.. Valjda znaš koliko cijeniš informaciju koju ti nitko na svijetu ne bi dao osim mene, jer ja sam jedina koja raspolaže tom dragocjenom informacijom![]()
mali od čače
A lako tako, sve na mene prebacit, valjda ti znaš koliko ti vrijedi informacija koju nitko drugi ne zna, i šta potražuješ za davanje te informacije s obzirom da jedino ti s njom raspolažeš![]()
Dosta, častim pivom i rakijom dok se prase peče, jer lava ne znam ulovit
josephine01
mali od čače
A lako tako, sve na mene prebacit, valjda ti znaš koliko ti vrijedi informacija koju nitko drugi ne zna, i šta potražuješ za davanje te informacije s obzirom da jedino ti s njom raspolažeš![]()
Dosta, častim pivom i rakijom dok se prase peče, jer lava ne znam ulovit
Ajde, ajde.. Nije ni prase za bacit, iako bi lav na buzaru bio bolji.
I baš ću vidit jel beg cicija ili je beg ipak beg![]()
exHOP3onUbijam za nugat
![]()
Kad smo kod lješnjaka, probao sam onaj K-Plus lješnjak namaz, odličan (kremast je, nije kao što znaju bit popu griza), samo se ne zeznuti i uzeti standardov... pojeo sam cijelu teglicu, zaboravio na kruh
legica21
jučer sam bila u konzumu...i prođem pokraj tog dijela, sjetim se da si napisao da je dobar... i reko, ajd, neću propasti za 13kn.....bome je ooooodliiiičaaaank plus lješnjak namaz