Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Udruga 9 života: Blagdanska akcija sterilizacije, kastracije i cijepljenja mačaka

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66070
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.12.2011. 16:51 
Naslov:  Udruga 9 života: Blagdanska akcija sterilizacije, kastracije i cijepljenja mačaka
Od 12.12.2011. 10:00 do 23.12.2011. 19:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Udruga za dobrobit i zaštitu mačaka 9 života u suradnji sa privatnom veterinarskom ambulantom Fury (Osijek,Sunčana ulica) organizira blagdansku akciju sterilzacije ženki, kastracije mužjaka i cijepljenja mačaka po povoljnijim cijenama. Tako će naši sugrađani za sterilizaciju ženki odvojiti 230,00 kn, za kastraciju mužjaka 160,00 kn a za cijepivo protiv mačjih zaraznih bolesti 60,00 kn. Akcija počinje 12.prosinca i trajat će do 23.prosinca ove godine. Ženke mogu biti podvrgnute kastraciji već sa osam mjeseci starosti i nikako ne treba čekati prvi okot. Poželjno je čak da se steriliziraju i prije prvog tjeranja. Mužjaci mogu biti kastrirani sa osam ili više mjeseci. Nakon kastracije prestat će obilježavanje teritorija, odlazak od kuće i tučnjava sa ostalim mačorima.

Za sterilizaciju,kastraciju ili cijepljenje potrebno je najaviti se u veterinarsku ambulatnu Fury od 10.prosinca na broj telefona 031 204747 svaki radni dan od 10 do 12 sati ili od 17 do 20 sati. Sve informacije o samoj sterilizacij/kastraciji, o tome kako pripremiti svoju mačku kao i sva ostala pitanja možete uputiti na mail udruge [email protected] ili nazvati veterinarsku ambulantu Fury.

Pozivamo svoje sugrađane da budu odgovorni vlasnici i steriliziraju odnosno kastriraju svoje mačke kako bi spriječili njihovo prekomjerno razmnožavanje, nehumano ubijanje tek novorođenih mačića i spriječili širenje zaraznih bolesti koje mačke prenose. Naposljetku sebi i svojim ljubimcima osigurajmo mirniju i zdraviju budućnost.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: