Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Nox Lounge Bar: Bambus Party & Special Light Perfomance

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65911
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.11.2011. 9:36 
Naslov:  Nox Lounge Bar: Bambus Party & Special Light Perfomance
19.11.2011. 22:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nox Lounge Bar poziva Vas u subotu, 19. studenog 2011. godine na Bambus Party & Special Light Perfomance. Posluživat će Vas atraktivne hostese te uvijek nasmijano osoblje. Bit će postavljena specijalna dodatna rasvjeta, pomoću koje će novi zatvoreni prostor terase dobiti sasvim drugu dimenziju. Start je u 22 h.

Cuga:
- Klikun Crni & Coca-Cola - 10 kn

Skriveno: 
Klikun Crni
Kutjevo i kutjevačka vina simbol su hrvatske vinske kulture i tradicije još od 1232. godine, odakle novi dizajn etiketa vuče svoje korijene. Osnovne karakteristike novog dizajna su prepoznatljivost branda, jednostavnost, profinjenost te vrhunska oprema etiketa.

STELVIN je sistem aluminijskog zatvarača za vino koji je pokazao odlične rezultate u očuvanju vina u boci. Njegova osnovna prednost je mogućnost praktičnog otvaranja i zatvaranja boce vina uz maksimalnu zaštitu vina od djelovanja kisika u razdoblju od 3-5 godina. Testiranja su pokazala da identična vina koja su punjena pod običnim, plutenim zatvaračem i zatvaračem STELVIN LUX starosti 7 godina, pokazuju znatno bolje organoleptičke karakteristike pod zatvaračem STELVIN. Od novih detalja treba još spomenuti i QR kod koji se nalazi na stražnjoj etiketi, a kojim se putem mobitela spaja na web stranicu određenog vina.

Klikun crni kupaža je vina sorti Zweigelt, Gamay, Frankovka i Portugizac. Miris je na tamna voća višnje i kupine. U okusu to je skladno i zrelo, ugodno svježe vino. Izvrstan je za izradu "bambusa", čime se povećava svježina i slatka komponenta.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: