Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Siesta:Exclusivni promo party - Žuja guitar star & Psihomodo Pop

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Volim Osijek
Offline
Ukupno postova: 281
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.11.2011. 18:24 
Naslov:  Siesta:Exclusivni promo party - Žuja guitar star & Psihomodo Pop
16.11.2011. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Exclusivni promo party "Žuja guitar star" & koncerta Psihomodo Popa održati će se u club caffe-u "Siesta" u srijedu 16. studenog 2011. od 20h.

Uz svako naručeno Ožujsko pivo na poklon se dobiva ulaznica za koncert!

Devet finalista će se natjecati za titulu "Žuja guitar star" 19. studenog 2011. u Osijeku i imati priliku osvojiti vrijedne nagrade to su: Ivan Zečić, Sanjin Banić, Ivan Vican, Tomislav Blažinović, Nikola Opačić, Marko Matijević, Josip Pešut, Petar Štrok i Josip Tucić. Oni su izabrani u utorak 08. studenog 2011. u zagrebačkom klubu "Hard Place" na polufinalnom natjecanju.

Kako bi kandidati imali potpun glazbeni doživljaj, u finalu će ih pratiti Žuja All Stars, bend koji je posebno oformljen za ovu priliku, a čine ga redom vrhunski glazbenici kultnih rock bendova.

Tako će na klavijaturama biti Jurica Leikauf iz Prljavog kazališta, na bubnjevima Dražen Šolc iz Parnog valjka, na solo gitari Vedran Božić iz benda Time, na bas gitari Tomas Krkač iz Telefon Blues Banda uz prepoznatljiv vokal Tonija Jankovića iz Divljih jagoda.

Osim mogućnosti da se predstave široj javnosti, najbolji gitaristi imat će priliku osvojiti i vrlo vrijedne nagrade poput vrhunskih električnih gitara i pojačala te snimiti kompilacijski album „Guitar Star“ u studiju Croatia Recordsa.

Finale "Žuja guitar star" održati će se u dvorani "Zrinjevac" u subotu 19. studenog 2011. u 20 h i biti će pravi glazbeni spektakl na kojemu posjetitelje očekuje bogat glazbeni program i vrhunska zabava uz bendove Psihomodo Pop i Lavine.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: