Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



PRONI: "Škola životnih vještina"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
akobas05
Offline
Ukupno postova: 37
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.08.2011. 13:50 
Naslov:  PRONI: "Škola životnih vještina"
Od 29.08.2011. 9:00 do 08.09.2011. 12:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Škola životnih vještina“ u okviru projekta „Operativna grupa za zapošljavanje mladih“ održat će se od 29. kolovoza – 8. rujna 2011., u Regionalnom info-centru za mlade Osijek.

Prva od devet radionica održat će se u ponedjeljak, 29. kolovoza 2011. u prostorijama Regionalnog info-centra za mlade Osijek, Ribarska 1., u trajanju od 9 do 13 sati.

"Škola životnih vještina" organizirana je za 15 mladih nezaposlenih osoba, od 15 do 24 godine iz Osječko-baranjske županije.

Ova edukacija dio je aktivnosti u okviru projekta „Operativna grupa za zapošljavanje mladih“ čiji je cilj povećati razinu zapošljivosti nezaposlenih mladih i onih koji po prvi puta traže posao u Osječko-baranjskoj, Vukovarsko-srijemskoj i Sisačko-moslavačkoj županiji, kako bi kroz stjecanje dodatnih znanja i vještina dobili priliku za lakši ulazak u tržište rada i socijalnu uključenost. Pri tomu će se koristiti inovativne metode informiranja, savjetovanja, posebno kreirani treninzi, te ćemo im pružiti i promovirati radno iskustvo izvan redovnog zaposlenja.

Projekt provodi PRONI Centar za socijalno podučavanje u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područnim službama Osijek, Vukovar i Sisak, i Volonterskim centrom Osijek.

"Školu životnih vještina" u Osijeku vodit će iskusni treneri PRONI Centra za socijalno podučavanje i savjetnica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područne službe Osijek, Kristina Filipović (9. radionica), a sastoji se iz devet jednodnevnih radionica (od 29. kolovoza do 7. rujna 2011.) sa sljedećim temama:

1. Osobne vrijednosti i samopredstavljanje
2. Osnove dobre komunikacije, aktivno slušanje i razgovor
3. Timski rad, suradnja i odnosi
4. Mirno rješavanje sukoba, stereotipi i predrasude
5. SWOT analiza i strategija planiranja osobnog razvoja
6. Moje osobne vrijednosti i vrijednosti zajednice
7. Poslovno ponašanje u radnom okruženju
8. Radna etika
9. Pisanje životopisa, traženje zaposlenja putem interneta.

Radionice su kreirane kako bi mladima pružile nova znanja i unaprijedile njihove socijalne vještine, i na taj način im omogućile što veću konkurentnost na tržištu rada.

Projekt ''Operativna grupa za zapošljavanje mladih'' financiran je uz potporu Europske unije kroz program darovnice „Mladi na tržištu rada“ u okviru IPA IV komponente „Razvoj ljudskih potencijala“, u iznosu od 99.638,25 Eura, odnosno približno 733.000,00 kuna.

Za dodatne informacije slobodno se obratite PRONI Centru:
Zdenki Radić, 031/283 056 , 098/171 98

Koordinator projekta:
Goran Jelenić, 098/346-233

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: