Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Početak kolovoza bez kiše, vraća se pravo ljeto

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65861
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.07.2011. 21:00 
Naslov:  Početak kolovoza bez kiše, vraća se pravo ljeto
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon desetak dana obilježenih kišom i za srpanj neuobičajeno niskim temperaturama, Slavonci i Baranjci konačno mogu očekivati povratak ljetnih vremenskih prilika. Na sreću kroničnih bolesnika i poljoprivrednika, promjena koju prognostičari najavljuju najvjerojatnije će biti postupna pa ne bi trebala naštetiti ni zdravlju građana ni biljnim kulturama.

- "Kada su u pitanju vremenske nestabilnosti, Slavonci ih mogu očekivati još samo danas (petak) poslijepodne, i to u vidu naoblake. No, već sutra (subota) kreće razvedravanje i porast temperatura koji više ništa ne bi trebalo omesti. Tako će kroz sljedećih desetak dana temperatura postupno rasti, uz suho i sunčano vrijeme. Do idućeg vikenda ponovno će dosegnuti i prijeći 30 Celzijevih stupnjeva preko dana, ali noći i jutra i dalje će biti hladnija nego inače, s temperaturnim vrijednostima koje će se kretati između 14 i 17 stupnjeva. Svakako, očekuje nas idealno ljetno vrijeme za gotovo svakoga, tijekom dana toplo i pogodno za ljetne aktivnosti, a noću ugodno za spavanje" - kaže osječki meteorolog Željko Lazanin, te dodaje kako aktualne vremenske prilike najbolje pogoduju poljoprivrednicima.

Autor: Ivana Kukić Solar/Glas-Slavonije.hr
Foto: Daniel Antunović/foto-arhiv 031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: