Može onda pomoć? Please! Jebeš mi sve ako nisam blesava, ali već satima zurim u level 8 i ne kužim. Kad klikneš na gitaru, piše nešto u stilu "mama, formatirao je moju drugu pjesmu" source code "daje" 2 pjesme, valjda. Ona donja bi trebala biti ta "druga", pretpostavljam. Kako da ju formatiram kad je nema. U čemu je sad tu kvaka? Da imam pjesmu bilo bi valjda poprilično jednostavno. Promijeniti mp3 u nešto drugo. Imam čak i ideju. Ali odakle mi pjesma?? I što, dovraga, predstavlja ono JAY PACK. I čitam ja to naglas, ali mi ništa ne govori. Joj, a kad skužim rješenje osjećat ću se tako glupavo...
igra je grozna i dosadna..stigla sam do 14 .levela i sad mi zaštekalo ..jebemu
Bez varanja??
Ja sam na 18, s tim da sam, priznajem, varala 8. i 10. razinu. Ne znam kako to riješiti. Iako sam našla konačno rješenje na netu, tj. username i password za te dvije razine, svejedno nisam znala doci do toga. A baš me sad zanima! Euchrid?? 8.?
igra je grozna i dosadna..stigla sam do 14 .levela i sad mi zaštekalo ..jebemu
Bez varanja??
Ja sam na 18, s tim da sam, priznajem, varala 8. i 10. razinu. Ne znam kako to riješiti. Iako sam našla konačno rješenje na netu, tj. username i password za te dvije razine, svejedno nisam znala doci do toga. A baš me sad zanima! Euchrid?? 8.?