Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Našice: Hrvatska Mensa organizira testiranje inteligencije - Saznajte svoj IQ!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65795
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.05.2011. 9:30 
Naslov:  Našice: Hrvatska Mensa organizira testiranje inteligencije - Saznajte svoj IQ!
21.05.2011. 9:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Hrvatska Mensa, udruga visoko inteligentnih osoba, za sve zainteresirane organizira testiranja inteligencije u Našicama u subotu, 21. svibnja 2011. godine u Osnovnoj školi Dore Pejačević, Augusta Cesarca 18. Prijave će se primati od 9:30 do 11:00 sati na mjestu testiranja, a testiranja će se odvijati u grupama, svakih sat vremena. Za testiranje se moguće prijaviti i on-line na web-stranicama Hrvatske Mense na www.mensa.hr.

Testiranje se obavlja pod nadzorom ovlaštenog psihologa, neverbalnog je tipa i za pristup nije potrebno nikakovo predznanje niti je važna obrazovna, kulturna, socijalna ili spolna pripadnost. Sve upute za rješavanje testa daje psiholog prije početka testiranja. Rezultat testiranja je tajan i stiže poštom na kućnu adresu, a ima međunarodno priznatu vrijednost.

Na testiranje mogu doći svi stariji od 14 godina, osim onih koji su u prošloj ili ovoj godini pristupili testiranju te onih koji su već ostvarili uvjet za učlanjenje u Mensu. Cijena testiranja na mjestu održavanja testiranja je 150 kuna po osobi, a za osobe koje su se registrirale on-line i platile unaprijed cijena je 135 kuna, odnosno 100 kuna za đake i studente.

Hrvatska Mensa
Hrvatska Mensa je neprofitna udruga visoko inteligentnih osoba koja djeluje u Hrvatskoj od 1997. godine. Osnovna djelatnost Hrvatske Mense je provođenje testiranja građana i izdavanje međunarodno važećih certifikata, prepoznavanje i afirmacija inteligencije na dobrobit čovječanstva, podrška istraživanja inteligencije, njene prirode, značajki i uporabe te pružanje poticajne intelektualne i društvene sredine svojim članovima. Hrvatska Mensa punopavni je član međunarodne organizacije Mensa koja okuplja preko 100.000 članova u više od 100 zemalja u svijetu. Više informacija na web adresi: www.mensa.hr.

Više informacija:
E-mail: [email protected]
Web-stranice: www.mensa.hr
Tel.: 01/55 77 555
Fax.: 01/48 54 228

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: