Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



DV Pčelica: plesna radionicu standardnih i latino-američkih plesova za mladence i parove

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66033
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.04.2011. 10:44 
Naslov:  DV Pčelica: plesna radionicu standardnih i latino-američkih plesova za mladence i parove
02.05.2011. 20:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pripremate se za svatove, zabave ili jednostavno vam se pleše, a ne znate kako, kada i gdje? Plesni klub Broadway poziva Vas u proljetnu plesnu radionicu standardnih i latino-američkih plesova za mladence i parove, te svim mladencima i parovima poklanja ples u pola cijene (dođe vas dvoje plaća jedno). Plesna radionica će se održavati ponedjeljkom i petkom od 20:30 do 22:00h u vrtiću Pčelica (kod Mercatora). U 2 mjeseca plesne radionice zaplesati ćemo: tango, discofox, engleski valcer, bečki valcer, merenge, salsu, bachatu, razne društvene šetalice, individualni rad sa budućim mladencima i još mnogo toga.

Uvodni sat radionice održati će se u ponedjeljak 2. svibnja 2011. u 20:30 h u navedenom vrtiću, a prijaviti se možete do 6. svibnja. Sve dodatne informacije i prijave možete dobiti na broj: 091/529-0210, na e-mail: [email protected] ili samo doći u vrtić Pčelicu u terminima radionice.

Obećajemo puno plesa, zabave i veselja te, naravno, mogućnost nastavka plesa rekreativno ili u natjecateljskim grupama (jazz dance, hobby grupe, rekreativne tae-bo grupe) u plesnom klubu Broadway nakon radionice, stoga dođite i zaplešite s nama.

Radujemo se Vašem dolasku, Plesni klub Broadway!




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: