Autor |
Poruka |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol:  Muško
|
|
|
 |
Caleb
Ukupno postova: 238 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Super! I sad ce opet proci nekaznjeno za kojih pola godine ili godinu dana usavrsiti ce svoje vjestine u zatvoru i kad izadje biti ce jos bolja faca.. sudstvo nam je totalno zakazalo.. |
|
_________________ Ako si bogat zavide ti, ako si siromašan smiju ti se; zato budi nevidljiv!  |
|
|
 |
-prolaznica-
Ukupno postova: 107 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Gamad...
U čem im je bila uopće "fora" prebit vozača. neg budu sretni što je gpp uopće odobrio noćnu vožnju |
|
|
|
|
 |
Vic.Mackey Ukupno postova: 640 Spol:  Nebitno
|
koji ih q.... ne imenuju i javno nabiju na stup srama, sve takve kretene treba imenovati i grad obljepiti njihovim fotkama, tako za svakoga slicnog evidentiranog ponasanja |
|
|
|
|
 |
-prolaznica-
Ukupno postova: 107 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
|
|
 |
Futile Existence
Ukupno postova: 358 Spol:  Muško
|
Potpisujem. Stitimo nasilnike, ma super.
Naravno da ce dobit minimalnu kaznu. Pa nije mrtav, sta je to koji hematom ili dva. |
|
_________________ Of my past, there remained only a heavy ruin,
Finally allowing my cold self to breath in.
Of my plans of a slow succumbing,
Silent smokes were now escaping, from their ashes dying. |
|
|
 |
rori 1
Ukupno postova: 206 Lokacija: sasvim blizu Spol:  Žensko
|
Želimo znati imena tih zlatnih dečkića.Zanima me tko je to odgajao.Zbog toga što su učinili treba ih zatvoriti u kavez na duže vrijeme |
|
|
|
|
 |
tonka_21 Ukupno postova: 228 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
sad će hvatsko pravosudje posrat sve što se dogodilo |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
 |
koko
Ukupno postova: 215 Spol:  Muško
|
Protiv trojice mladića policija podnosi kaznenu prijavu zbog kaznenog djela nasilničkog ponašanja.
|
Dakle - tri osobe udaraju čovjeka od 50 godina kamenjem po glavi i to se ne kvalificira kao pokušaj ubojstva!?
Je li ovo neki apsurdni "Street Fighter" zakon ili koji K?
Hoće li se na kraju policija smijati čovjeku što se nije znao braniti "muški", a ovu djecu pohvaliti što ga nisu ubili...!?
Tko u ovoj mjeri utječe na javni život (javni prijevoz, sigurnost građana...), njegovo ime bi se trebalo objaviti! |
|
|
|
|
 |
mariox
Ukupno postova: 685 Spol:  Muško
|
Protiv trojice mladića policija podnosi kaznenu prijavu zbog kaznenog djela nasilničkog ponašanja.
|
Dakle - tri osobe udaraju čovjeka od 50 godina kamenjem po glavi i to se ne kvalificira kao pokušaj ubojstva!?
Hoće li se na kraju policija smijati čovjeku što se nije znao braniti "muški", a ovu djecu pohvaliti što ga nisu ubili...!?
Tko u ovoj mjeri utječe na javni život (javni prijevoz, sigurnost građana...), njegovo ime bi se trebalo objaviti!
|
Strašno, baš sam i ja htio reagirati na ovu sramotnu kvalifikaciju zločina, znači uzmi šipku, kamenje, boksere , pretuci čovjeka i to se okarakterizira kao nasilničko ponašanje, po ne znam koji puti sustav štiti manijake, a žrtva biva zakinuta.
Ovo je za mene POKUŠAJ UBOJSTVA i strpao bih u zatvor na 4-5 godina pa neka razmisle o tome što su napravili. |
|
|
|
|
 |
Dovla Šex
Ukupno postova: 165 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
Tko u ovoj mjeri utječe na javni život (javni prijevoz, sigurnost građana...), njegovo ime bi se trebalo objaviti!
|
Strašno, baš sam i ja htio reagirati na ovu sramotnu kvalifikaciju zločina, znači uzmi šipku, kamenje, boksere , pretuci čovjeka i to se okarakterizira kao nasilničko
ponašanje, po ne znam koji puti sustav štiti manijake, a žrtva biva zakinuta.
Ovo je za mene POKUŠAJ UBOJSTVA i strpao bih u zatvor na 4-5 godina pa neka razmisle o tome što su napravili.
|
Za nasilničko ponašanje i teške tjelesne ozljede propisane su kazne od tri godine dok je za teške tjelesne ozljede sa smrtnom posljedicom propisana kazna od jedne do 10 godina. Dakle ukoliko se sud bude striktno pridržavao zakona, ovim nasilnicima ne gine duži boravak iza rešetaka. Jer prema sudskoj praksi,po našem Zakonu starijim maloljetnicima za počinjena kaznena djela kao sankcije izriču se odgojne mjere i maloljetnički zatvor ako je propisana kazna veća od pet godina, dok se mlađim maloljetnicima koji su u vrijeme počinjenja djela imali više od 14, a manje od 16 godina, mogu izreći samo odgojne mjere. S obzirom da su svi stariji od 16 godina, očekuju ih zatvorske kazne. |
|
|
|
|
 |
GrgaZlatoper
Ukupno postova: 206 Lokacija: iza čoška opali te Joška Spol:  Muško
|
Ali gdje su sada one gomile kobajage boraca za ljudska i ina prava, oni humanisti, čovjekoljupci zbog čijeg je larmanja ova poslušnička vlast donijela takve zakone koji omogućuju korumpiranim sucima donositi nebulozne presude bez ikakve odgovornosti.
Stidi se guzice kad obraza nemaš. |
|
_________________ Ujo na n-tu kada n->∞ |
|
|
 |
esseker81
Ukupno postova: 108 Lokacija: 5 rajon Spol:  Muško
|
fuj....bas sam ljut.......
zelim njihove slike lica i njihova imena,da eto ako nekad sretnem nekog od njih da ga lupim nogom u guzicu,pa mozda nakon nekog vremena shvate kakvi su debili |
|
|
|
|
 |
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol:  Muško
|
čemu zamagljivanje njihovih lica? da čujem dežurne dušebrižnike; jel to zato što oni imaju nekakva prava?! |
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
 |
 |
|