Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GISKO Paklena naranča: radionica 'Vršnjačko nasilje'

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66033
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.11.2010. 10:01 
Naslov:  GISKO Paklena naranča: radionica 'Vršnjačko nasilje'
25.11.2010. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Klubu mladih ''Paklena naranča'' Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek u četvrtak 25. studenog 2010. u 10:00 sati u organizaciji Ženske udruge ''Izvor'' održat će radionicu ''Vršnjačko nasilje'', četvrtu od četiri radionice koja se u sklopu projekta ''Obrazovanje za rodnu jednakost'', u suradnji s Gradskom i sveučilišnom knjižnicom Osijek, Osnovnom školom Darda, Osnovnom školom Tenja, Osnovnom školom Jagodnjak te Osnovnom školom Jagodnjak /Područna škola Bolman.

Cilj je ove poludnevne radionice poticanje uključivanja učenika i učenica romske nacionalne manjine u integracijske politike zajednice o vršnjačkom nasilju i prenošenje bazičnih znanja i informacija o nasilju kao velikom društvenom problemu. Organiziranjem ovog događaja obilježavamo ujedno i Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama, kao i početak svjetske kampanje ''16 dana aktivizma u borbi protiv nasilja nad ženama''. Radionicu će voditi dr.sc. Silvija Ručević.

''Obrazovanje za rodnu jednakost'' projekt je Ženske udruge ''Izvor'' Tenja, koji za osnovni cilj ima preobraziti ulogu žene kroz obrazovanje nositelja odgojno-obrazovne djelatnosti o rodno osviještenoj politici na području posebne državne skrbi u Osječko-baranjskoj županiji. Partner je u projektu Visoko evanđeosko teološko učilište u Osijeku, a suradnik Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek.
Projekt financira Europska Unija kroz program EIDHR – Europski program za demokraciju i ljudska prava i Vlada RH, Ministarstvo znanosti obrazovanja i športa.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: