Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



IAESTE raspisuje Natječaj za dodjelu stručne prakse u inozemstvu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65808
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.10.2010. 10:21 
Naslov:  IAESTE raspisuje Natječaj za dodjelu stručne prakse u inozemstvu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

IAESTE Croatia Lokalni odbor Osijek raspisuje Natječaj za dodjelu stručne prakse u inozemstvu.

Na natječaj se mogu prijaviti svi redovni studenti 3. ili viših godina sveučilišnih studija tehničkih i prirodnih fakulteta u sklopu Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku. Ovogodišnji natječaj je objavljen 18.10.2010., a traje do 12.11.2010.

Studenti prijavom na natječaj dobivaju priliku provesti ljeto radeći u nekoj stranoj zemlji i u praksi primijeniti sve ono što su kroz godine teoretski učili na svojim fakultetima.

O udruzi

Internacionalni naziv IAESTE (International Association for the Exchange of Students for Technical Experience) nije lako zapamtljiv i mala je vjerojatnost da će vas privući prvi tren kad ga čujete, no nužan je upravo zbog prepoznatljivosti u svijetu, jer povezuje više od 80 zemalja. Hrvatski naziv je HUMRSPTZ – Hrvatska udruga za međunarodnu razmjenu studenata prirodnih i tehničkih znanosti.

O čemu je zapravo riječ iza ovih nepovezanih slova?! IAESTE je studentska udruga koja djeluje više od 60 godina s ciljem unaprjeđenja obrazovanja. Daje studentima priliku da u inozemstvu prakticiraju teoriju naučenu na fakultetu.

N A T J E Č A J
za dodjelu stručne prakse u inozemstvu


Na natječaj se mogu prijaviti svi redovni studenti 3. ili više godine sveučilišnih studija prirodnih i tehničkih znanosti Sveučilišta u Osijeku.

Natječaj je otvoren od ponedjeljka 18. listopada 2010. do petka 12. studenog 2010. uključivo. Prijave pristigle nakon ovog roka neće se uzimati u razmatranje. Prijava se može obaviti putem web stranice te je potom potrebne dokumente nužno dostaviti osobno na prigodni štand u predvorju Studentskog centra (Istarska 5) isključivo utorkom, srijedom te četvrtkom 11-15h.

Prijava mora sadržavati:
1. Popunjeni ‘Natječajni list za dobivanje stručne prakse u inozemstvu’ koji se ispunjava na web stranici Lokalnog odbora Osijek (www.iaeste.hr/natjecaj)
2. Potvrdu o upisu godine i prijepis ocjena svih položenih kolegija na studiju s upisanom prosječnom ocjenom na dvije decimale;
3. Priložiti kopiju uplatnice na račun IAESTE-a na 75kn
Platitelj: vaše ime, prezime, adresa
Primatelj: HUMRSPTZ IAESTE CROATIA, Ivana Lučića 5, 10000 Zagreb
Broj računa: 2340009-1100186972
Poziv na broj odobrenja: vaš JMBG
Opis: Prijava na natječaj
4. Dokument kojim se dokazuje znanje stranog jezika sa odgovarajućom kvantitativnom ocjenom. To može biti:
a) Dokaz o položenom ispitu iz stranog jezika s upisanom ocjenom na matičnom
fakultetu (fotokopija prve stranice indeksa i stranice indeksa na kojoj je upisana ocjena - ukoliko se na fakultetu polaže ispit iz stranog jezika) ili
b) Certifikat o znanju stranog jezika najmanje III. stupnja s ocjenom ili V. stupnja i više bez ocjene izdan od škole stranih jezika u Hrvatskoj ili inozemstvu (fotokopija + original na uvid)

Za kandidate koji ne posjeduju dokument o znanju stranog jezika, IAESTE organizira ispit iz stranog jezika koji se dodatno plaća (30 kn), a održat će se neposredno nakon natječaja o čemu će isti biti obaviješteni isključivo putem weba i e-mailom.

Bodovanje prijava provodi se u skladu s Pravilnikom o razmjeni koji se nalazi na web stranicama IAESTE Croatia. Nepotpune prijave neće se razmatrati. Povjerenstvo za natječaj će diskvalificirati kandidata ukoliko se ustanovi neistinitost dokumenata. Rang liste kandidata bit će objavljene isključivo na web stranicama IAESTE Croatia LO Osijek najkasnije do nedjelje 28. studenog 2010. godine, sa svim daljnjim uputama o preuzimanju dokumenata i postupku nominacije.

Raspodjela praksi održat će se oko 15. veljače 2011. u terminu i po rasporedu koji će biti naknadno objavljeni.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: