Klub za Mlade u Zadarskoj

Kultura, zabava, sport, hobby

Klub za Mlade u Zadarskoj

Mal mal se tamo šetam i vidim tablu klub za mlade a nisam nikad čito da se išta tamo dešava. Danas prolazim i viidm unutra razglas, reflektore, neki bend...

Daju prostor za probe?

Čemu su te prostorije? Tko vodi to?
Postoji to već neke tri godine, prije je to vodila neka američka obitelj, a sada neki njihov prijatelj, također Amerikanac, jer su se oni vratili nazad, mislim da ne daju prostor za probe nego služi isključivo za neka druženja, ali ako te zanima više mogu provjeriti. :)
heaven_can_wait

Postoji to već neke tri godine, prije je to vodila neka američka obitelj, a sada neki njihov prijatelj, također Amerikanac, jer su se oni vratili nazad, mislim da ne daju prostor za probe nego služi isključivo za neka druženja, ali ako te zanima više mogu provjeriti. :)

Tko zna, ak ne novinarka. ;)

Ako me pamcenje dobro sluzi, mislim da taj klub postoji vise od 15 godina. Mozda se jednom i zaputim unutra, cisto iz radoznalosti.
meni to smrdi na neku vjersku pizdariju, jer koliko sam vidio ima veeeeliko raspelo po po' zida :D
I je, lik koji je prije držao je svećenik :) zato malkice zazirem od tog mjesta :)
nek se oni samo druže :)
heaven_can_wait

ali ako te zanima više mogu provjeriti. :)

to bi bilo super :)
mglg

heaven_can_wait

ali ako te zanima više mogu provjeriti. :)

to bi bilo super :)

damn, nadala sam se da ćeš reći da ne treba, al' ajd, provjerit ću ;)

Tagovi