Skuplje parkiranje

Društvo, politika

Skuplje parkiranje

stavio sam ovo pod "politika" jer je politika odlučila...

nije službeno još, ali da znate što nas čeka, u centru grada će zone naplate uskoro biti "usklađene" pa će cijene na nekim parkiralištima biti za kunu po satu veće...

pretpostavljam da će druga zona (3 kune) postati prva (4 kune)
meni i dalje grize za oko činjenica da je dječje igralište između filozofskog odnosno učiteljskog i OŠ Franje Krežme pretvoreno u besplatni prosvjetarski parking.
Svebor

meni i dalje grize za oko činjenica da je dječje igralište između filozofskog odnosno učiteljskog i OŠ Franje Krežme pretvoreno u besplatni prosvjetarski parking.

Nije (više). Barem po onom što vidim kroz prozor faksa :D
nogometno je "oslobođeno" i vraćeno djeci na igralištu, košarkaško nije...
Fenomenalno! Stvar za čestitati dogradonačelniku, ovo je vrhunac svega što je obećavao!
Sad će se javljati obožavatelji i objašnjavati nam zašto, kako, sto posto je bilo neophodno, Kramarić potpisao, Đapić potrošio, bla, bla... Ja samo znam jedno: i vožnja gradskim prijevozom i parkiranje mi je skuplje. Pronaći model kako se voziti i parkirati jeftinije - briga je gradske uprave. Koju, očito, ne muče ta pitanja.
Prelazim na vožnju biciklom, dok se neki kreten ne sjeti i tu udariti neki harač!
Sharon

Fenomenalno! Stvar za čestitati dogradonačelniku, ovo je vrhunac svega što je obećavao!
Sad će se javljati obožavatelji i objašnjavati nam zašto, kako, sto posto je bilo neophodno, Kramarić potpisao, Đapić potrošio, bla, bla... Ja samo znam jedno: i vožnja gradskim prijevozom i parkiranje mi je skuplje. Pronaći model kako se voziti i parkirati jeftinije - briga je gradske uprave. Koju, očito, ne muče ta pitanja.
Prelazim na vožnju biciklom, dok se neki kreten ne sjeti i tu udariti neki harač!

pa jednostavno se trebaš snaći... već sam spomenio ujednoj temi koja je isto vezana za poskupljenje parkiranja da još nijednom u najstrožem centru grada nisam parking platio, a nisam ni kaznu dobio... jednostavno se trebaš snaći... i to je to... :)

Re: Skuplje parkiranje

zamislite da imamo bandića pa nam pukle naplatu parkiranja od juga do reftale :lol: :lol:
još smo mi po cijenama dobri..a ovo je bilo očekivat..standardni zakoni tržišta..velika potražnja generira povečanje cijene.
nije mi toliko teško dat i 5 kuna ako ću parkirat u centru,obavit što imam i kuć...samo boga molim da nam ne uvedu zone kao u zgb-u...

Tagovi