NAJBOLJE GODINE

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

NAJBOLJE GODINE

Što mislite koje su najbolje godine???One koje dolaze ili one iza nas....?
Po tebi su zrele godine od 25-50?! :) Ah... :)
Najbolje je kad si klinac... bez brige i pameti
idila

Jedno vrijeme mi je svaka bila bolja od prethodne... sad su se nekako pocele izjednacavati... :)

Ali, nada je uvijek tu... vreba iz prikrajka ;)
Ja mislim da su najbolje one koje jos nisu bile, dolaze, ali ne dodju. :)
Jer kad bi dosle, vidjeli bismo da bas i nisu tako dobre kao sto su bile dok su dolazile. :)
mini

Najbolje je kad si klinac... bez brige i pameti

LOL...znam mnoge u d) skupini koji su jednako bez brige i pameti :)
Ne kužim ovo, što to znači, kad budem 50 postat ću opet nezrela???

Ili možda nikad neću ni sazreti (ako ovako nastavim) :P :P
Hmmm, najbolje.....najbolje..... pa....ovisno o kutu gledanja.....skupina d) mi je jako primamljiva.....mozes birati od 25 (mmmm) do 50 (ufff)....ali ipak to nesto izmedju 25 i 50 je ziher naj-haj....hahahahaha
ja jos nisam naisla na ekstremno dobre/lose godine... svako razdoblje ima neke svoje prednosti. :wink:
Pa, sad sam u godinama kad više ne mogu pjevati u turbo limach showu (i to ne samo zato što ga više ne snimaju!) i u godinama kad više ne mogu postati manekenka. Ipak, zabavljam se bolje nego kad sam imala 16 i kad sam mislila da se moram super zabavljati. Imam više pameti, a još sam uvijek naivni siroti idealist. I sve je dobro. Veselim se onim nadolazećim godinama.
Nekako mi ova podjela ne pashe... nisu zaokruzeni zivotni ciklusi...

Meni je najbolje bilo (za sad) kad mi je sve bilo novo i super i wow...a to su godine od 15 do 20...sad se ta dinamika malo usporila... :(
meni uglavnom sve ide nabolje, tak da se uvijek nalazim u najboljim godinama. mozda i nije tako, al samozavaravanje cini cuda...
Joj, Puki zlato, ti si tako mlad :), naravno da su ti to najbolje godine.

A tek Mungos.... još je skoro beba :)
Najbolje godine su SADA!
(Bar ja to kazem sam sebi svako jutro)
Kao prvo, ne slažem se da su zrele godine već od 25... Mislim da tu granicu treba malo pomaknuti prema gore!
Allende

Najbolje godine su SADA!
(Bar ja to kazem sam sebi svako jutro)

Ahhh optimist... najbolje je danas, jucer je proslo. A sutra?
Catharine

Kao prvo, ne slažem se da su zrele godine već od 25... Mislim da tu granicu treba malo pomaknuti prema gore!

Zrele godine... sta je to? Granica dolje ili gore? Ko je odlucio gdje je granica...
meni je najluđa bila 18. godina, puna kriza ali i samospoznaja i zabave. do 26. imaš popuste na putovanja, povoljnije mogućnosti za kredite i stipendiranja, još uvijek se možeš ogrepsti za džeparac kod baka i djedova (uf, ko da sam teški materijalist), shvaćaju te ozbiljnije nego prije ali ti ipak dopuštaju mladenačke gluposti, možeš dečka/djevojku dovesti kući a još uvijek te ne stišću da se odmah udaš/oženiš, moraš učiti ali te zauzvrat štede od nekih teških kućanskih poslova, još uvijek polažu nade u tebe ...

Ahhh optimist... najbolje je danas, jucer je proslo. A sutra?
Catharine

Sutra vec moras uciniti sve od sebe da to sutra postane najbolje (danas) i tako u krug...bas kao sto kaze tvoj potpis

18-25 -> zaaaaaaaakoooon :D
Malamaca

Na kojih, konkretno, 18-25 mislis? ;-)

ozana

A tek Mungos.... još je skoro beba :)

Mungoshka godina ne traje jednako dugo kao ljudska. Mi smo spolno zreli vec s 2,5 godine :)
U, jebote, krivo sam te pročitala i citirala u nekoj drugoj temi. Ili nisam? Spolno zreo ne znači općenito zreo.
Leteci mungos

Malamaca

na konkretno 20-22 :D
ozana

U, jebote, krivo sam te pročitala i citirala u nekoj drugoj temi. Ili nisam? Spolno zreo ne znači općenito zreo.

Spolno zreo znaci to sto znaci... :) Dakle, ima osoba koje su vec s 10 spolno zrele...

Da, krivo si citirala i skontala...
idila

nit dolaze, nit su iza mene.

:yes:
Leteci mungos

ozana

Spolno zreo znaci to sto znaci... :) Dakle, ima osoba koje su vec s 10 spolno zrele...

Da, krivo si citirala i skontala...

Nešto si mislim, gledajući tu brojku 6, ako je uspoređivati s ljudskim životom i "moćima"... tebi je "zrelost" već uveliko u opadanju ;);)
ozana

Nešto si mislim, gledajući tu brojku 6, ako je uspoređivati s ljudskim životom i "moćima"... tebi je "zrelost" već uveliko u opadanju ;);)

Ne znam kojom si matematikom i u kojem brojevnom sustavi dosla do tog zakljucka, ali sigurno nisi imala vise od 2 iz matoshice ;-)

Ako 2.5M = 10LJ, koliko je onda M u 6-7LJ? :)

Malamaca

Hehe, jos uvijek nisi rekla kojih ;-)
Leteci mungos

ozana

Ne znam kojom si matematikom i u kojem brojevnom sustavi dosla do tog zakljucka, ali sigurno nisi imala vise od 2 iz matoshice ;-)

Ne znam zašto sam množila sa 17 umjesto 10. Valjda sam pomislila da muškarci postaju spolno zreli sa 17. :twisted: Ili sam 17 zapamtila... pitaj boga zbog čega ;);)
Leteci mungos

A i ja pisem gluposti... evo, pisem si jedan iz matematike... :)

2.5M = 10LJ, 6-7M = ? LJ
26 - 28 LJ?
2,5 M = 10 LJ
6,0 M = 24 LJ
7,0 M = 28 LJ

1,0 M = 4 LJ

E, sad se odluči, koliko ti je ;)
Leteci mungos

Malamaca

Hehe, jos uvijek nisi rekla kojih ;-)

:?
sta si zapeo tolko?
sta mislis postic time, a? ;)
jednostavno: najbolje godine su mi bile 1994. i 1996. :lol: :lol:

Re: NAJBOLJE GODINE

e jebana! 8) neki mi govore da sam sad u najboljim, a neki da one najbolje tek dolaze, al ja mislim da su one najbolje iza mene! :cry:

meni je bilo najbolje kad sam bila maturantica! i mislim da vise nikad u zivotu ne ce bit tako dobro! onda je bilo tako laku biti sretan, tako lako se zaljubiti, dobit 5 u skoli, ispunit dan . . . a sad je sve komplicirano i tak!
u najboljim sam upravo sad...
Vrlo individualno.
Bitno da, ako uspiješ doživjeti bar šezdeset i neku, kad se probudiš, ne pomisliš da si živio nizašta......
Vila

e jebana! 8) neki mi govore da sam sad u najboljim, a neki da one najbolje tek dolaze, al ja mislim da su one najbolje iza mene! :cry:

meni je bilo najbolje kad sam bila maturantica! i mislim da vise nikad u zivotu ne ce bit tako dobro! onda je bilo tako laku biti sretan, tako lako se zaljubiti, dobit 5 u skoli, ispunit dan . . . a sad je sve komplicirano i tak!

I ja definitivno danas isto to mislim: kad će već vražje najbolje godine - kad sam bila klinka, tlačili me starci s učenjem, s moraš se upisat forama, sad kad sam omatorila, sad me tlače s moraš položit sve te ispite (odmah!), pa si sve mislim da najbolje godine nikako da dođu... Srećom, ni najgorih nikad nije bilo.

idila

zrele od 25-50?!?!?! pa ja imam 26 i mislim da sam daleko od toga da sam "zreo" :wink: :D :wink:

i bas mi je super!!! a, kad bolje razmislim pa uvijek mi je i bilo super he he he
eldiablo

idila

zrele od 25-50?!?!?! pa ja imam 26 i mislim da sam daleko od toga da sam "zreo" :wink: :D :wink:

he, neki nikada ne dođu do "zreo" :wink: , a ima i zredlih koji postaju sve nezreliji, s godinama....... i na kraju se vratimo u djetinjstvo.
DanicaV

eldiablo

idila

he, neki nikada ne dođu do "zreo" :wink: , a ima i zredlih koji postaju sve nezreliji, s godinama....... i na kraju se vratimo u djetinjstvo.

jel se ti to nama ispovijedas?
eldiablo

jel se ti to nama ispovijedas?

ne, ja sam cijeli život smrtno ozbiljna :wink:

jedan od rijetkih stavova koji nisam promijenila od svoje mislim 16-te je da su najbolje godine upravo sada...a od tada je prošlo poprilično vremena :)
...trenutne godine su mi najbolje...poslije 30te imaš sređenu glavu i život (više-manje)...samo problem je u tome što ti poslije 30te, tijelo počne ići k vragu :-)...
anakonda

...trenutne godine su mi najbolje...poslije 30te imaš sređenu glavu i život (više-manje)...samo problem je u tome što ti poslije 30te, tijelo počne ići k vragu :-)...

¸
ovisi koliko brineš o njemu
dobro je...al nema zivota....do onoga kas mos izaci sam sam ekipom...bez ikakvog opterecenja da ce te cdekati zena kad dodjes kuci i ta sranja....najbolje godine...su godine slobode....od 16 -25
fićo

dobro je...al nema zivota....do onoga kas mos izaci sam sam ekipom...bez ikakvog opterecenja da ce te cdekati zena kad dodjes kuci i ta sranja....najbolje godine...su godine slobode....od 16 -25

pa šta onda ako te kod kuće dočeka žena? Meni je baš ok kad se uvučem mužu u krevet nakon izlaska s curama
fićo

...zašto ne bi bilo života...mogu ja unatoč mužu izaći van sama s ekipom...i nikakvo opterećenje me ne čeka kad dođem kući kakva god bila i u koje god doba to bilo...i to je jedan od razloga zašto su mi te godine najbolje...za razliku od godina slobode, sada imam sigurnost u životu...
anakonda

fićo

...zašto ne bi bilo života...mogu ja unatoč mužu izaći van sama s ekipom...i nikakvo opterećenje me ne čeka kad dođem kući kakva god bila i u koje god doba to bilo...i to je jedan od razloga zašto su mi te godine najbolje...za razliku od godina slobode, sada imam sigurnost u životu...

a vjerovatno i više novaca za potrošiti vani s ekipom nego kad si imala 20. :)
quote]
a vjerovatno i više novaca za potrošiti vani s ekipom nego kad si imala 20. :)

...o, da - to definitivno...:-)...
Mislim da mi najbolje godine tek slijede...
Nikad nisam bila od onih koji žale za prijašnjim godinama...npr.da sam bar opet srednja škola, pa u srednjoj- da sam bar osnovna, pa vrtić.. pa tak sve do maternice..:)
najbolje godine su kada si beba... onda te boli briga za sve...
yellowica

najbolje godine su kada si beba... onda te boli briga za sve...

i sada me briga za sve...znači li to da sam još beba? :?
možda... volim ljude koji su u duši još uvijek djeca... kao i ja... mislim, ja sam u svakom pogledu dijete i to mi je baš super....
yellowica

možda... volim ljude koji su u duši još uvijek djeca... kao i ja... mislim, ja sam u svakom pogledu dijete i to mi je baš super....

paaa nisi valjda tako i gradjena? :roll:
najbolje godine su one iza nas (i uvijek će biti iza), jer da nije tako onda o oveme ne bi ni pisali

Tagovi