NAJBOLJE GODINE
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
idila
Što mislite koje su najbolje godine???One koje dolaze ili one iza nas....?
Jedno vrijeme mi je svaka bila bolja od prethodne... sad su se nekako pocele izjednacavati...
Ali, nada je uvijek tu... vreba iz prikrajka
Jer kad bi dosle, vidjeli bismo da bas i nisu tako dobre kao sto su bile dok su dolazile.
mini
Najbolje je kad si klinac... bez brige i pameti
...znam mnoge u d) skupini koji su jednako bez brige i pameti Ili možda nikad neću ni sazreti (ako ovako nastavim)
Meni je najbolje bilo (za sad) kad mi je sve bilo novo i super i wow...a to su godine od 15 do 20...sad se ta dinamika malo usporila...
A tek Mungos.... još je skoro beba
(Bar ja to kazem sam sebi svako jutro)
Allende
Najbolje godine su SADA!
(Bar ja to kazem sam sebi svako jutro)
Ahhh optimist... najbolje je danas, jucer je proslo. A sutra?
Catharine
Kao prvo, ne slažem se da su zrele godine već od 25... Mislim da tu granicu treba malo pomaknuti prema gore!
Zrele godine... sta je to? Granica dolje ili gore? Ko je odlucio gdje je granica...
Ahhh optimist... najbolje je danas, jucer je proslo. A sutra?
Catharine
Sutra vec moras uciniti sve od sebe da to sutra postane najbolje (danas) i tako u krug...bas kao sto kaze tvoj potpis
Malamaca
18-25 -> zaaaaaaaakoooon![]()
Na kojih, konkretno, 18-25 mislis? ;-)
ozanaA tek Mungos.... još je skoro beba
Mungoshka godina ne traje jednako dugo kao ljudska. Mi smo spolno zreli vec s 2,5 godine
Leteci mungosMalamaca
18-25 -> zaaaaaaaakoooon![]()
Na kojih, konkretno, 18-25 mislis? ;-)
na konkretno 20-22
ozanaU, jebote, krivo sam te pročitala i citirala u nekoj drugoj temi. Ili nisam? Spolno zreo ne znači općenito zreo.
Spolno zreo znaci to sto znaci...
Da, krivo si citirala i skontala...
idila
Što mislite koje su najbolje godine???One koje dolaze ili one iza nas....?
nit dolaze, nit su iza mene.

Leteci mungos
ozanaU, jebote, krivo sam te pročitala i citirala u nekoj drugoj temi. Ili nisam? Spolno zreo ne znači općenito zreo.
Spolno zreo znaci to sto znaci...Dakle, ima osoba koje su vec s 10 spolno zrele...
Da, krivo si citirala i skontala...
Nešto si mislim, gledajući tu brojku 6, ako je uspoređivati s ljudskim životom i "moćima"... tebi je "zrelost" već uveliko u opadanju
ozanaNešto si mislim, gledajući tu brojku 6, ako je uspoređivati s ljudskim životom i "moćima"... tebi je "zrelost" već uveliko u opadanju
Ne znam kojom si matematikom i u kojem brojevnom sustavi dosla do tog zakljucka, ali sigurno nisi imala vise od 2 iz matoshice ;-)
Ako 2.5M = 10LJ, koliko je onda M u 6-7LJ?
MalamacaNa kojih, konkretno, 18-25 mislis? ;-)
na konkretno 20-22
Hehe, jos uvijek nisi rekla kojih ;-)
Leteci mungos
ozanaNešto si mislim, gledajući tu brojku 6, ako je uspoređivati s ljudskim životom i "moćima"... tebi je "zrelost" već uveliko u opadanju
Ne znam kojom si matematikom i u kojem brojevnom sustavi dosla do tog zakljucka, ali sigurno nisi imala vise od 2 iz matoshice ;-)
Ako 2.5M = 10LJ, koliko je onda M u 6-7LJ?![]()
Ne znam zašto sam množila sa 17 umjesto 10. Valjda sam pomislila da muškarci postaju spolno zreli sa 17.
Leteci mungosAko 2.5M = 10LJ, koliko je onda M u 6-7LJ?
A i ja pisem gluposti... evo, pisem si jedan iz matematike...
2.5M = 10LJ, 6-7M = ? LJ
6,0 M = 24 LJ
7,0 M = 28 LJ
1,0 M = 4 LJ
E, sad se odluči, koliko ti je
Leteci mungos
MalamacaNa kojih, konkretno, 18-25 mislis? ;-)
na konkretno 20-22
Hehe, jos uvijek nisi rekla kojih ;-)
sta si zapeo tolko?
sta mislis postic time, a?
Re: NAJBOLJE GODINE
meni je bilo najbolje kad sam bila maturantica! i mislim da vise nikad u zivotu ne ce bit tako dobro! onda je bilo tako laku biti sretan, tako lako se zaljubiti, dobit 5 u skoli, ispunit dan . . . a sad je sve komplicirano i tak!
Bitno da, ako uspiješ doživjeti bar šezdeset i neku, kad se probudiš, ne pomisliš da si živio nizašta......
Vila
e jebana!neki mi govore da sam sad u najboljim, a neki da one najbolje tek dolaze, al ja mislim da su one najbolje iza mene!
![]()
meni je bilo najbolje kad sam bila maturantica! i mislim da vise nikad u zivotu ne ce bit tako dobro! onda je bilo tako laku biti sretan, tako lako se zaljubiti, dobit 5 u skoli, ispunit dan . . . a sad je sve komplicirano i tak!
I ja definitivno danas isto to mislim: kad će već vražje najbolje godine - kad sam bila klinka, tlačili me starci s učenjem, s moraš se upisat forama, sad kad sam omatorila, sad me tlače s moraš položit sve te ispite (odmah!), pa si sve mislim da najbolje godine nikako da dođu... Srećom, ni najgorih nikad nije bilo.
idilaŠto mislite koje su najbolje godine???One koje dolaze ili one iza nas....?
zrele od 25-50?!?!?! pa ja imam 26 i mislim da sam daleko od toga da sam "zreo"
i bas mi je super!!! a, kad bolje razmislim pa uvijek mi je i bilo super he he he
eldiablo
zrele od 25-50?!?!?! pa ja imam 26 i mislim da sam daleko od toga da sam "zreo"![]()
![]()
![]()
he, neki nikada ne dođu do "zreo"
DanicaVeldiablo
zrele od 25-50?!?!?! pa ja imam 26 i mislim da sam daleko od toga da sam "zreo"![]()
![]()
![]()
he, neki nikada ne dođu do "zreo", a ima i zredlih koji postaju sve nezreliji, s godinama....... i na kraju se vratimo u djetinjstvo.
jel se ti to nama ispovijedas?
eldiablo
jel se ti to nama ispovijedas?
ne, ja sam cijeli život smrtno ozbiljna
anakonda¸...trenutne godine su mi najbolje...poslije 30te imaš sređenu glavu i život (više-manje)...samo problem je u tome što ti poslije 30te, tijelo počne ići k vragu
...
ovisi koliko brineš o njemu
fićodobro je...al nema zivota....do onoga kas mos izaci sam sam ekipom...bez ikakvog opterecenja da ce te cdekati zena kad dodjes kuci i ta sranja....najbolje godine...su godine slobode....od 16 -25
pa šta onda ako te kod kuće dočeka žena? Meni je baš ok kad se uvučem mužu u krevet nakon izlaska s curama
fićodobro je...al nema zivota....do onoga kas mos izaci sam sam ekipom...bez ikakvog opterecenja da ce te cdekati zena kad dodjes kuci i ta sranja....najbolje godine...su godine slobode....od 16 -25
...zašto ne bi bilo života...mogu ja unatoč mužu izaći van sama s ekipom...i nikakvo opterećenje me ne čeka kad dođem kući kakva god bila i u koje god doba to bilo...i to je jedan od razloga zašto su mi te godine najbolje...za razliku od godina slobode, sada imam sigurnost u životu...
anakondafićodobro je...al nema zivota....do onoga kas mos izaci sam sam ekipom...bez ikakvog opterecenja da ce te cdekati zena kad dodjes kuci i ta sranja....najbolje godine...su godine slobode....od 16 -25
...zašto ne bi bilo života...mogu ja unatoč mužu izaći van sama s ekipom...i nikakvo opterećenje me ne čeka kad dođem kući kakva god bila i u koje god doba to bilo...i to je jedan od razloga zašto su mi te godine najbolje...za razliku od godina slobode, sada imam sigurnost u životu...
a vjerovatno i više novaca za potrošiti vani s ekipom nego kad si imala 20.
a vjerovatno i više novaca za potrošiti vani s ekipom nego kad si imala 20.
...o, da - to definitivno...
Nikad nisam bila od onih koji žale za prijašnjim godinama...npr.da sam bar opet srednja škola, pa u srednjoj- da sam bar osnovna, pa vrtić.. pa tak sve do maternice..
yellowicanajbolje godine su kada si beba... onda te boli briga za sve...
i sada me briga za sve...znači li to da sam još beba?
yellowicamožda... volim ljude koji su u duši još uvijek djeca... kao i ja... mislim, ja sam u svakom pogledu dijete i to mi je baš super....
paaa nisi valjda tako i gradjena?