Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



SD 'Jug': 16. Osječki proljetni sajam - sajam poljoprivrede i prehrane

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Nandino
Offline
Avatar

Ukupno postova: 5431
Lokacija: redakcija portala Osijek031.com
Spol: Muško Muško
Post Postano: 01.03.2009. 9:39 
Naslov:  SD 'Jug': 16. Osječki proljetni sajam - sajam poljoprivrede i prehrane
Od 05.03.2009. 9:39 do 08.03.2009. 9:39 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

16. Osječki proljetni sajam - sajam poljoprivrede i prehrane održat će se od 5. do 8. ožujka 2009. godine u Sportskoj dvorani "Jug", K.P.Svačića bb, na Jugu 2. Ulaz i parkiranje za sve posjetitelje je slobodan. Radno vrijeme sajma je od 10:00 do 19:00 sati.



Osječki proljetni sajam koji se svake godine održava početkom ožujka, najznačajniji je poljoprivredni sajam Slavonske regije odnosno Istočne Hrvatske. Sajam je mjesto susreta ideja, inovacija, novih strojeva i suvremenih tehnologija, saznanja u poljoprivrednoj proizvodnji, ali i pratećoj industriji s naglaskom na preradi poljoprivrednih proizvoda u zdrav prehrambeni proizvod koji će svojom vrhunskom kvalitetom biti prepoznat na zahtjevnom europskom tržištu.

U cilju održavanja visokog nivoa kvalitete sajamske ponude, stručnih predavanja, edukacije zainteresiranih poljoprivrednika, Osječki sajam d.o.o. se trudi da svake godine privuče što veći broj kvalitetnih domaćih i inozemnih izlagača, stručnih predavača, te organizira niz prezentacija. To je svakako prepoznato, te bilježimo veliki porast broja posjetitelja, ne samo iz naše regije, već i iz susjednih država.

Već nekoliko godina dajemo naglasak na navodnjavanje i odvodnju poljoprivrednih površina, te na proizvodnju povrća i voća, kao i ekološkoj poljoprivredi, ispitivanju kvalitete tla u cilju donošenja pravilne odluke u odabiru najbolje poljoprivredne kulture koju će se uzgajati na određenom području. Vjerujemo da samo primjena kvalitetnih i stručnih zahvata u poljoprivredi može rezultirati visokim prinosima koji će u konačnici donijeti i visok prihod.

Osječki proljetni sajam, idealna je prilika gospodarstvenicima u istraživanju, prezentaciji i primjeni svježih ideja, strojeva i tehnologija, koje su od vitalnog značaja za razvoj poljoprivrede i prehrambene industrije u narednom periodu.

Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera i organizira se na 2000m2 zatvorenog i 5000 m2 otvorenog izložbenog prostora, s besplatnim ulazom i parkiralištem za sve posjetitelje.

Vjerujemo da ćete prepoznati prednosti koje pruža ova značajna sajamska manifestacija, te korištenjem svih mogućnosti sajamskog nastupa u tržišnom predstavljanju, uspjeti ostvariti svoje interese.

Očekujemo Vas na 16. Osječkom proljetnom sajmu.

Osječki sajam d.o.o.


Pročitajte i...
[2009.03.03.] I Proljetni sajam u dvorani Jug

_________________
Fight
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: