Autor |
Poruka |
Nandino
Ukupno postova: 5431 Lokacija: redakcija portala Osijek031.com Spol:  Muško
|
 Nova gradska vlast ukinula je dosadašnja prava na velike otpremnine koje su imali direktori pojedinih gradskih tvrtki. Naime, od nadzornih odbora svih 11 trgovačkih društava u većinskom vlasništvu Grada zatraženo je da izmijene i dopune ugovore direktora u skladu sa zaključcima Grada, što su i učinili. Jadranka Nikolov, tajnica Grada, ističe kako ni jedan aktualni direktor nije odbio potpisati tipizirani aneks ugovora.
- Sva trgovačka društva već su nam dostavila tražene dodatke ugovora, potpisane od strane direktora, a potpisali su ih, ili je to u proceduri, i predsjednici nadzornih odbora. Dodatak ugovora vrijedi danom sklapanja, potvrđuje Nikolov.
Gradonačelnik Đapić tvrdio je "kako su neki od ugovora naslijeđeni, neki su nastali u vrijeme 12-dnevne vlasti HDSSB-HSLS, a neki ( OPG, nap. a.) u vrijeme prošle koalicije, a sada ispravljamo pogreške". Revizija ugovora zatražena je ponajviše zbog direktora Unikoma Miroslava Doležala i OPG-a Tomislava Šerića, koji su imali klauzulu da u slučaju prijevremenog raskida imaju pravo na isplatu svih bruto plaća do kraja mandata. Sada su precizno opisani mogući načini i uvjeti raskida ugovora, a sukus je da sada svi direktori, u slučaju smjene ili neprihvaćanja novog odgovarajućeg radnog mjesta nakon isteka mandata (ili nedobivanja ponude za njega), imaju pravo na zakonsku otpremninu te eventualno dodatnih 3 do 6 mjesečnih bruto plaća. To su neke tvrtke već imale, poput Tržnica i Ukopa. Novim aneksima, kako je i najavljeno, nisu mijenjane postojeće plaće direktora.
Piše: T.Levak/Glas Slavonije |
|
 |
dario retfala Ukupno postova: 38 Spol:  Nebitno
|
sramotno kakvu je klauzulu imao ovaj šerić, a da ni dana nije radio!!!
to dovoljno govori o moralu u HNS-u
oni ce reci " on je nestanacki"
je ali zna uzeti lovu!
Sramota |
|
|
|
|
 |
|
otvaraju osijek gospodarstvo i promet!!
pazi imaš u gradu pročelnika za gospodarstvo i ured koji se time bavi!
A jako pametni Vrdoljak, bar se tako pravi otvara firmu, gdje bi on trebao zbrinuti par svojih kompića što sa faxa što iz stranke!!
a paradoks i promet, čitaj parking, koji nemaju..
lud zbunjen i normalan |
|
|
|
|
 |
|
poduzetnicka zona tenja!
ok! super! i treba!
ne zalažu se za druge projekte tako, ali tamo ide Ato-izenjering (vrdoljkova firma) pa cemo se malo bolje pobrinuti! |
|
|
|
|
 |
|
toliko o kandidatu za gradonačelnika! |
|
|
|
|
 |
Alchemist
Ukupno postova: 207 Spol:  Nebitno
|
Reci ti nama Dario, samo sve ti lijepo istresi i olakšaj si dušu.
A to što doležal od Ukopa do Unikoma pravi gubitke to nije ni bitno....
HSP i SDP su osnivanjem OPG-a (koji doduše i radi na tim vrdoljakovim gosp. zonama) direktno oštetili grad zbog svojih stolica jer su to dozvoili a znali su da neće ukinuti taskov lopovluk... de mi to objasni jer je 9 ruku HSP i 3 SDP glasalo za tu firmu... |
|
_________________ Nulla dies sine linea |
|
|
 |
smart Ukupno postova: 24 Spol:  Nebitno
|
Dario retfala neupućen u cjelokupnu problematiku, ali bitno je da je olakšao dušu. Pa, njegova ja članica poglavarstva istaknula da nije protiv ove tvrtke. |
|
|
|
|
 |
|
Ispravak: umjesto "ja" treba pisati "je". Sorry. |
|
|
|
|
 |
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol:  Muško
|
Postoji dugme edit, pa prepraviš umjesto stvaranja novog posta  |
|
|
 |
nova generacija Ukupno postova: 44 Spol:  Nebitno
|
Hajde da vidimo zasto je Dario nabrijan na Vrdoljaka.
ver 1. - radi kod Taslidzica
ver 2. - radi za Dapica i Bilosa
ver 3. - neradi nigdje ali prima placu koju mu je osigurao Dapic
ver 4. - Vrdoljak je furao sa njegovom danasnjom curom ili zenom
ver 5. - dok je Vrdoljak bio maloljetni delikvent ukrao mu je iz carape dinare ili klikere (jos se i smijuljio dok je krao)
ver 6. - jednostavno
Ja tipujem na ver 5. |
|
|
|
|
 |
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol:  Nebitno
|
sramotno kakvu je klauzulu imao ovaj šerić, a da ni dana nije radio!!!
to dovoljno govori o moralu u HNS-u
oni ce reci " on je nestanacki"
je ali zna uzeti lovu!
Sramota
|
A koliko je Al Đapone htio uzeti na dvorani? Neki dan je izašla izjava vašeg stranačkog kolege Harangoze da će održavanje dvorane godišnje koštati 9 milijuna kuna. 9*25godina=225+200(cijena izgradnje)=425 milijuna kuna. Kolega gdje je trebalo završiti 400 milijuna?
Gdje je trebala završiti lova od Kioska?
Od koga Unikom naručuje one metalne ograde za sadnice?
Zašto je obnova 100 metara Kapucinske stajala 8 milijuna kuna?
Nikoga ne optužujem ,samo sumnjam. Od tebe očekujem odgovore, ali ne u stilu "Bubalo kosilica", već nešto konkretno... |
|
|
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
najjednostavnije - nalog! |
|
|
|
|
 |
|
Htio bih samo pozdraviti prenabukano (stvarno, ne ironično) i poželjeti da što više takvih osoba izađe na izbore. Ne smije se dogoditi da hrabrost i odlučnost pokazujemo samo iza korisničkih imena pojedinih portala. Ovo je, čini mi se, zadnji vlak kada je o Osijeku riječ. Ne daj Bože da smo i na taj zakasnili! |
|
|
|
|
 |
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol:  Nebitno
|
Pozdrav i tebi
Na izbore izlazim uvijek, jer se jedino na taj način može nešto mijenjati.
Ljudi su ginuli kako bi se izborili za opće i jednako pravo glasa da bi to svoje pravo olako zanemarivao.
Nitko mi ne može reći da od 10 stranaka ne može naći jednu koja zastupa njegove interese, a čak i ako ne postoji takva uvijek se može glasati za manje zlo  |
|
|
|
|
 |
tempus031
Ukupno postova: 234 Lokacija: In Da House Spol:  Muško
|
Jednostavno neki ne razumiju zakon brojeva, nego zakon sile i kad im pokažeš računicu, oni te uvjeravaju da nije tako. |
|
_________________ Slavonijo 'ko te nije volio, ne zna što je izgubio! |
|
|
 |
 |
|