In memoriam Birthday Party

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

In memoriam Birthday Party

Znaci bit ce veelika partijana u Batini u cast i sjecanje shocku. U dogovoru sa njegovim roditeljima i zarucnicom organiziramo to. Doci ce dosta njegovih kolega DJ-eva i ima da napravimo dernek. Oni koji od njih nisu obavijesteni jos bit ce. Plakate su u izradi a Line up i program cu vam postati kroz koji dan. Upad ce biti besplatan cijene cuge ce biti primjerene. Lokacija je caffe bar R&R (ex disco club zidine). Toliko za sada ostalo kroz par dana. Pozdrav
to u batini taj R&R???
lalalagirl86

to u batini taj R&R???

pa da. imas 2 birtije od te dvije jedna je ova. to je nekad bio disco prostor je ok
Tamo sam bio jednom kod prijatelja na rođendanu,prostor je mračan ,ali ako se ubaci light show to može biti odlično
Mrki_2004

Tamo sam bio jednom kod prijatelja na rođendanu,prostor je mračan ,ali ako se ubaci light show to može biti odlično

to se podrazumijeva. ne pravimo neki drugorazredni party za kuma i ekipu... dat cemo si truda. bit ce video zid na kojem ce ici snimci Shockovih partyja, slike...ja mislim da ce bit super pun k... ljudi mi se vec javilo i pozdravljaju ideju pa cemo vidjeti...
samo naprijed,treeba,iako neslusam tu vrstu glazbe nesto pretjerano,samo dajte

Re: In memoriam Birthday Party

Evo i Lineupa:
Znaci start 18.10.2008, 21:00h, end 04:00h, ulaz besplatan
URBAN DISIDENTS
(www.myspace.com/fadeout records)
SILENT
(www.myspace.com/simplepaste)
WALKAY
(www.myspace.com/walkay)
DENIX
(www.myspace.com/electroopium)