Autor |
Poruka |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ti si se našao javiti. Mrš. |
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
vas dva (@monstrum i @aethur) ste dva pedera! jebite se pederi! uaaaaaa kuvajte si čajiće i lulajte si cigaretice curičice male dve! ulala mi smo bolesni ulala mi nepijemo i nepušimo osim jedan drugom ulala. pederi. pederi šalala
|
joooooooooj mala curičica se javila, kmu uvatilo me u leđima, kmu kmu, stalno me vata u leđima kad imam leđa ko crv bezkičmeni, jooooj monstrume daj mi medicinske magnete, joj monstrume izmasiraj me deep rilifom, mrš, sad mi drago što te nisam masiro pičko jedna, slabiću i curice, kmu kmu svaki drugi dan se razvlačim po kući zbog bolova u kičmi joooj jooooj mali bebaniću  |
|
|
|
|
 |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol:  Nebitno
|
de dajte i meni malo te drogice... |
|
|
|
|
 |
aethur
|
? ? ?
Znao sam da ste sumnjivi, od onoga sa babama. gejevi... ali ne brinite prihvatit ćemo mi vas ovdje, iako, pomisao kako masirate jedan drugog... |
|
 |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
|
|
 |
Monstrum
|
de dajte i meni malo te drogice...
|
jesi sigurna da oš, jesi li sigurna, nakon toga nema nazad, nema nikud, postaješ ko ova dva densing kvina, vataće te u leđima malo malo, bićeš malo ozbiljna a malo NE, ićeš na klizanja  , masiraćeš najbolje legice (al bez onih pederskih sranja), i tako, ako oš dogovor za primopredaju "paketa" na pm  |
|
|
|
|
 |
aethur
|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
niko neće ništa da mi objasni i kaže
šta ću ja sada
jebite se...
 |
|
|
 |
aethur
|
Nemoj plakati cuco... bit će sve dobro... |
|
 |
aethur
|
ajd...neka mi netko od vas, dakle, mladjo, mons i zeros kažu što misle o mojim žutim kartonima. |
|
 |
Monstrum
|
ajd...neka mi netko od vas, dakle, mladjo, mons i zeros kažu što misle o mojim žutim kartonima.
|
iskreno mislim da ti nisu trebali, ali zaslužio si ih, isto tako ne vidim smisao žutih i crvenih kartona, nekom se brani sudjelovanje na forumu po spiki e to je moj pješčanik ti se nemoš igrat u njemu, bezveze, isto kao i one spike koje su bile nedavno o segregaciji foruma, jebote, ko oće pisat po forumu nek piše šta oće, moš mislit, bezveze, a tebi milane opet kažem iskreno da tio nisu trebali ovi kartoni |
|
|
|
|
 |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
|
|
 |
aethur
|
I sada žutih kartona više nemam. Vratio sam normalan avatar. Fale mi kikači... |
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
aethur
|
|