hehe kao neki taliban i Bin Laden javio se preko video proruke ... nevjerojatno ...
istina je da je to politički proces protiv njega ali nije baš nevin ...
Nisam vidjela poruku, ali ježim se od pomisli na nju i baš kao što kažeš, ko fankin taliban.....ja vjerujem u pravdu i da se sve vrati kad-tad.....kako si posijao tako ćeš i žeti...
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end
Jedva čekam zbirku poezije BG-a naslova kao "Moje stado, purani i Pilati"
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
_Jimmy_ je napisao/la (Pogledaj post): ›
ali nije baš nevin ...
šta vi mislite ?
ne može ga nitko braniti jer nije s njim živio 24 sata niti ga ljudi trebaju uzimat zaozbiljno kad veli da nije " ni luk jeo ni luk mirisao"...pustite sudstvu da odradi svoje..
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup.
Glavaš polako postaje legenda i kultni čovjek. Za 30-ak godina bit će majice s njegovim likom, ala Che Guevara, a snimat će se i filmovi.
Naravno, zbog ove eskapade jedan će pravosudni policajac morati ostati bez posla, ali ne sumnjam da je čovjeku osigurana budućnost.
Sve u svemu, možemo samo poželjeti da ovo nije i posljednji filmić s Glavom, jer ja bih vrlo radio vidio, recimo, ono kad je naoružan uletio u Slavonsku banku i pokupio lovu.
Mudrost je znati trenutak kad treba otići,ovo je još jedna potvrda da je ovaj čovjek nema ni zrnca.
ljigavi pokušaji gmizavca fuuujjjj
Sudstvo će odraditi svoj posao,ali s obzirom na to tko je u pitanju čisto sumnjam u pravedan ishod.
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti
Kako super zvuči "policijska marica"... stvarno se sprema za zbirku poezije.
Ne izgleda ni izgladnjelo ni nevino.
Ipak se nadam da će otići u "ropotarnicu" (upotrijebio je i tu riječ), može skupa sa Sanaderom, što se mene tiče, i neće postati legenda. Ako u Osijeku počnu šetati ljudi s njegovim likom na majici ... ne želim to doživjeti.
_Jimmy_ je napisao/la: ›
hehe kao neki taliban i Bin Laden javio se preko video proruke ... nevjerojatno ...
istina je da je to politički proces protiv njega ali nije baš nevin ...
šta vi mislite ?
<de-evilized> sto usporedujes bin ladena i glavasa! stvarno samo tako jako pametna osoba kao sto si ti moze tako sta nappisati i pitati!
svaka ti cast!
Nikad se nisam voljela petljati ni davati komentare na taj slučaj, ali ovo "...omogućio sam mu da izbornom prijevarom dođe na vlast" zgadilo mi se. Javno priznanje o muljanju, varanju i prijevarama na izborima, a ono o pljački, korupciji i grabežu, i sl. Samo mi je diglo tlak. Svi su jednaki, dok mogu skupa žariti i paliti, sve je ok, i sve na našu štetu, NE PODNOSIM nijednog političara, čiji god bio, i žohari su mi humaniji od njih.