galerije i komentari na slike
kako je moguće da su neki komentari neprihvatljivi i zabrane ti ulaz dok su oni pohvalni kometari dobrodošli ,znači li to da ako gazda kaže da je sve super onda je sve svima super ili nekome smije biti i loše ??
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

LeonU Galeriji portala Osijek031.com dozvoljeno je pozitivno komentiranje i argumentirana kritika, ali nije dozvoljena pljuvacina, izivljavanje i kleveta.
Nazalost, neki od ostavljenih komentara spadaju u potonju skupinu i takvi komentari bivaju uklonjeni.
PsychoSoldierkazes nije dozvoljeno pljuvanje po drugima, izivljavanje itd. evo nedavnog primjera: pogledaj samo galeriju izbora kraljice i komentare za karin...jebote meni je bilo bed sta su sve curi rekle, a ne samo njoj.... bilo je strasnih komentara za svaku

mi2
bla
tamna stranami2
bla
...gdje je nestao onaj komentar...
Zadnja promjena: mi2; 07.10.2007. 18:28; ukupno mijenjano 1 put.
goose
ja sam i kontala da su oni obrisali jer su ispali glupi![]()
mi2
ma nemamo volje tipkati sa likovima koji ne podnose kritike
GOOSE--daj se skontaj i odi gledaj BB vjerovatno od tamo crpiš svu mudrost
usput nemoj se živcirat imat češ podočnjake onda nemoš u špicu bez tone kreme i tako ...
tamna stranami2
ma nemamo volje tipkati sa likovima koji ne podnose kritike
GOOSE--daj se skontaj i odi gledaj BB vjerovatno od tamo crpiš svu mudrost
usput nemoj se živcirat imat češ podočnjake onda nemoš u špicu bez tone kreme i tako ...
...priznaj da si pojeo govno....i bit ce ti lakše.....
mi2Mislim da su ti izjave ovakovog tipa prouzročile brisanje komentara.... Nitko ne kaže da ne smiješ kritiku neku staviti, ali KONSTRUKTIVNU. Neku koja će biti pametna, elokventna i neće direktno vrijeđati nikoga što i jest osnovno pravilo ovog foruma - Don't Be Evil. Gdje bi stigli kada bi sada svi nastavili s odgovorima tipa vrijeđanja tebe, pa opet ti nazad i tako dalje....Zapleli bi se u beskonačnu mrežu međusobnog vrijeđanja koje ne bi imalo nikakovog smisla.... Ergo - treba malo podići razinu komunikacije prema drugim sudionicima foruma i NE VRIJEĐATI.
anketica i dalje traje pa vi šupkouvlakaći i nedorečeni kepeci pogledajte semafor
Poppy
meni non-stop padaju na pamet zločesti komentari. al nešto me uvijek spriječi da ih napišem. bit će da je to dobrota!![]()
Circa
Poppy
meni non-stop padaju na pamet zločesti komentari. al nešto me uvijek spriječi da ih napišem. bit će da je to dobrota!![]()
Dobrota?
Pih...
Poppy
Circa
Poppy
Dobrota?
Pih...
Razočaran?![]()
Circa
Jok, vise sam iznenadjen...
Poppy
Circa
Jok, vise sam iznenadjen...
i ja. što si mi povjerovao!![]()
Circa
Kad sam lakovjerna dobricina

Kruela031
Ne brkam ja pojmove ali i ne kažem da u komentaru može postojati riječ koja će nekoga uvrijediti a netko neće na to reagirati baš kao uvredu.Pogotovo ako je ta riječ ili nešto što bi bilo vrijeđanje- rečeno onako možda u šali ili nekakvoj umanjenici.Ja se ne uvrijedim kada mi moj m kaže-gico moja mala ,jer znam da mi je kilaža onako taman,po standardu.
Osobno -ne volim nikoga vrijeđati niti volim da me netko izvrjeđa bez razloga ,ali nije svaki komentar baš tako zlonamjeran ,čak i uz upotrebu riječi koje mogu biti dvosmislene.![]()
mi2
i još smo sitnica mi2 nismo klinci nismo dva pedera i tome slično
">