27.02. je u narodnim novinama objevljen natječaj za radno mjesto administrator daktilograf. Pravovremeno sam poslala zamolbu, bila na testiranjima i danas dobila obavijest.
Zanima me da li me netko može uputiti kome i da li mogu uložiti prigovor. U primljenoj obavijesti nema te informacije a glupo bi bilo da podnosim prigovor onima koji su taj natječaj sproveli na po meni nezakonit način jer je uvijet za navedena radna mjesta bio SSS.
Nepoštivanje uvjeta natječaja
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
@silence, žao mi je što nisi primljena u radni odnos, ali znaš i sama da smo postali sredina gdje " kadija te tuži, kadija te sudi ". Nažalost. Probaj napisati žalbu na navedeni naslov da se nisu poštivali uvijeti objavljenog natječaja, pa neka rješavaju žalbu.
Da dodam još i ovo, vjerojatno si čitala ovih dana kako si je naš vrli ministar obrazovanja Ž. Jovanović osigurao fotelju na osječkom medicinskom faksu za slučaj da dobije pedalu od Milanovića.
I šta tu mi možemo, zadnje ankete pokazuju da je HDZ pretekao SDP po rejtingu, što znači da se vraća KRADEZE, ili ona starinska " sjaši Kurta da uzjaši Murta ".
Da dodam još i ovo, vjerojatno si čitala ovih dana kako si je naš vrli ministar obrazovanja Ž. Jovanović osigurao fotelju na osječkom medicinskom faksu za slučaj da dobije pedalu od Milanovića.
I šta tu mi možemo, zadnje ankete pokazuju da je HDZ pretekao SDP po rejtingu, što znači da se vraća KRADEZE, ili ona starinska " sjaši Kurta da uzjaši Murta ".
Sve znam ali želim reagirati, svaka čast fakultetski obrazovnim ljudima ali se je onda to trebalo napisati u natječaj. Ako ćemo ići nekom analogijom onda bih se mogla prijaviti i na neki drugi natječaj koji traži VSS i očekivati da me prime što je nebulozno.
probaj potražiti pomoć na legalis.hr jer ja ti mogu pomoći samo sa ljudske strane, za pravne stvari sam tuka.