Catharine
Vrlo lijepo, bravo, svaka čast. Samo ti ostani u Zg-u!
i hocu hvala na pitanju, ali to ne znaci da me ne zanima sto se dogada u osijeku jer to je ipak moj grad...
CatharineJer očito nikada nisi čula za studentske organizacije i nikada nisi ni bila u novom domu pa ni ne znaš što on sve ima.
da, imas pravo, ja nemam pojma sto su to stud organizacije, mi to ovdje u zg-u nemamo
Catharine A zašto su razlilčite cijene. Pa pogledaj samo standard u Zg-u i u Os i sve će ti biti jasno. Zašto isto tako po trgovinama iste stvari u Zg-u su duplo niže cijene za razliku od Os? Znaš li uopće koje je najveće Sveučilište u Hrvatskoj? A da i ne govorim o ostalim stvarima.
znam da je standard drugaciji, al da je duplo veca cijena prevelika je, jbg, moglisu bar 300kn stavit ak nis drugo...
najvece sveucileste - zagrebacko, da, i?
CatharineGrijanje i bojler je već riješeno i takvih problema više ne bi trebalo biti. I da, nemoj samo zaboraviti kakvo je to tvoje kupatilo u odnosu na ono u novom domu?
isto, jer sam u novom paviljonu i kupatilo mi ne moze biti bolje, hvala na pitanju (a da ne spominjem da je duplo vece neg vase)
CatharineDalje, koliko ti je brz net jer ovi studenti će imati najbrži internet u cijelom gradu...
100.0 Mbps iliti najbrzi, jos jednom hvala na pitanju
Catharinesvaki početak je težak, zato samo još mrvicu strpljenja.
slazem se, ali ne treba zato pricati bajke nego lijepo objasniti kako stoji situacija...
Catharinea vi koji nemate pojma kako izgleda novi dom, najprije provjerite pa onda argumentirano pljujte.
ja znam kak izgleda novi dom..
CatharineInače postoji rektorat, studentski zbor i upravitelj stuca koji su tu za studente... prema tome, kolege, niste sami.
naravno da postoji, ali djeluje li uvijek kada bi trebao?
ps- nije mi namjera svadat se s tobom, niti bezrazlozno pljuvat po st domu u os, samo zelim naglasiti kako nije fer da je tolika razlika izmedu domova u os i zg-u jer svi smo mi studenti isti....i da cinjenica da je preskup i dalje stoji, bez obzira na standarde i bez obriza sto je dom nov....
samo bih zeljela da i moji osjecani i oni koji dodu studirat u osijek imaju iste privilegije kao i ja u zagrebu