s Akcija Crvenog križa: “Ne dvoji, za drugog izdvoji”
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Solidarnost na djelu je tradicionalna sabirna akcija svih društava Hrvatskog Crvenog križa u sklopu koje se prikupljaju financijska i materijalna sredstva koja su namijenjena za najsiromašnije građane Hrvatske kako bi se doprinijelo ublažavanju njihova siromaštva i socijalne isključenosti.

Ovogodišnju, 49. po redu akciju Solidarnost na djelu Gradsko društvo Crvenog križa Osijek obilježit će provedbom kampanje za prikupljanje osnovnih namirnica pod nazivom "Jedan razred - jedan paket" u suradnji s osnovnim i srednjim školama i udrugama na području djelovanja osječkog Crvenog križa. Ideja kampanje je da jedan školski razred/jedna udruga prikuplja osnovne namirnice za jedan paket hrane koji će se dodijeliti osobama u potrebi, čime se zasigurno djecu i mlade potiče na solidarnost i humanost, a ostvaruje cilj pružanje pomoći najpotrebitijima.

U akciju Solidarnost na djelu moguće se uključiti i putem uplata na žiro račun Gradskog društva Crvenog križa Osijek otvorenog za potrebe akcije Solidarnost na djelu 2021., a prikupljena financijska sredstva koristit će se za kupnju namirnica za pakete hrane za socijalno ugroženo stanovništvo na području djelovanja Gradskog društva Crvenog križa Osijek. Pozivamo zainteresirane pravne i fizičke osobe da se uključe u prikupljanje financijskih sredstva do 30. studenog 2021. godine uplatom na:

IBAN: HR2923600001502973041
MODEL: 00
Poziv na broj: 49
OPIS PLAĆANJA: Solidarnost na djelu 2021.


Gradsko društvo Crvenog križa Osijek prikuplja i dijeli humanitarnu pomoć tijekom cijele godine, a akcija Solidarnost na djelu samo je jedan od načina kojim se želi podsjetiti sve ljude dobre volje da, u skladu sa svojim mogućnostima, pomognu onima kojima je to najpotrebnije.

Od srca im HVALA!


Tekst i foto: Crveni križ Osijek


 Stranica prilagođena ispisu
Štenad Engleskog buldo...
Na prodaju prelepi šte...
Prodajem štence džek r...
Cafee baru u Podgorici...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:141

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Vodena vrata

Propustili ste? Pogledajte!