s GPP započeo s nadopunom učeničkih butri koji imaju pravo na sufinancirani prijevoz
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

GPP Osijek obavještava sve korisnike javnog gradskog prijevoza da je Gradski prijevoz putnika d.o.o. 2. rujna 2021. započeo s nadopunom učeničkih kartica učenicima koji imaju pravo na sufinancirani prijevoz.

Sukladno Odluci Vlade RH, pravo na sufinanciranje 75% troškova međumjesnog javnog prijevoza ostvaruju sljedeći učenici:
- koji redovito pohađaju srednju školu
- koji kupuju mjesečnu učeničku kartu za autobus ili vlak, a kojima udaljenost od mjesta prebivališta odnosno boravišta do mjesta škole iznosi više od 5 kilometara

Iznimno, pravo na financiranje 100% troškova mjesnog i međumjesnog javnog prijevoza ostvaruju i redoviti učenici srednjih škola koji su članovi kućanstva koje je korisnik zajamčene minimalne naknade ili pomoći za uzdržavanje.

Cijene karata za korisnike javnog gradskog prijevoza u gradu Osijeku i prigradskim naseljima, koji ostvaruju pravo na sufinanciranje učeničkog prijevoza, s uključenim sufinanciranjem Općina i Osječko-baranjske županije:


Kako bi iskoristili pravo na sufinancirani prijevoz, učenici su dužni u GPP dostaviti ovjerenu Potvrdu za ostvarivanje prava na sufinanciranje prijevoza za ovu školsku godinu.

U slučaju da pripadaju posebnim kategorijama koje ostvaruju pravo na financiranje u visini 100% troškova javnog prijevoza, učenici obavezno donose „Potvrdu 100%“, ili da pravo na sufinancirani prijevoz i koriste ga za obavljanje praktične nastave, „Potvrdu 75%“ trebaju donijeti svaki mjesec.

Svim učenicima srednjih škola u periodu od 1. do 13. rujna 2021. godine odobren je prijevoz bez vozne karte u svim vozilima Gradskog prijevoza putnika.

Dana 14. rujna 2021. svi učenici moraju imati uredno nadopunjenu Butru za rujan 2021.

Tekst: GPP Osijek
Foto: Ivana Mandić/Foto-arhiv031


 Stranica prilagođena ispisu
NA JEDNOM MJESTU PONUD...
Prodajem ili menjam po...
Na prodaju francuski b...
Na ovom mestu moze...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:192

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Vodena vrata

Propustili ste? Pogledajte!