s IPA Osijek ponovno pomaže!
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

IPA Hrvatska Sekcija, utemeljena je 2001. godine, u Malinskoj na otoku Krku. Primljena je u punopravno članstvo International Police Association u Norveškoj, u svibnju 2003. kao 63 članica.

Danas IPA Hrvatska Sekcija djeluje na domaćoj i internacionalnoj razini putem svojih 20 IPA klubova, osnovanih u svim županijama Lijepe naše. IPA Hrvatska Sekcija i njeni klubovi na godišnjoj razini organiziraju razne manifestacije, strukovno – policijska , športska, kulturna, znanstvena, zabavna i humanitarna događanja.

Kao i donacije koje smo organizirali za KBC Osijek 29.08.2018., Opća Županijska Bolnica Našice 5.3.2021.

Nastavno na gore navedeno, 10.08.2021.g. organizirali su dovoz i prihvat donacije koju je prikupio BRK Regenzburg za Opću bolnicu Karlovac.

Naime, velikim zalaganjem BRK Regenzburg, g.Sattler Walter i njegovog tima, ponovo je stigla vrijedna donacija medicinske opreme za opću bolnicu u Karlovcu. Spomenuta donacija sastoji se od 20 električnih bolničkih kreveta, preko 50 madraca, preko 70 000 zaštitnih maski, 3 ultra zvučna aparata, preko 3t. bolničke posteljne, uredskog namještaja, 30 kutija odjeće za djelatnike bolnice, preko 30 kolica i hodalica, velika količina hlača te prigodni pokloni za sve osoblje bolnice.

Ovim putem se još jednom zahvaljujemo g.Walteru i njegovom timu koji su svojim zalaganjem prikupili ovu pomoć. Nadamo se da će ova suradnja između IPA Osijek i BRK Regenzburg biti uspješna, što nam je potvrdio i g.Sattler., ujedno zahvaljujemo se ravnatelju Nikši Antica na suradnji kao i pokroviteljima i svim partnerima u projektu donacije.: navodi predsjednik kluba IPA Osijek, Ladislav Bece.

U navedenom projektu, osim nas kao organizatora, sudjeluje i regionalni klub IPA Karlovac te partneri projekta ujedno i pokrovitelji Karlovačka županija, grad Karlovac, TZ Karlovačke županije, keramika Ilovac i Euro Term iz Osijeka.Tekst i foto: Zoran Kon, Vrselja Božidar


 Stranica prilagođena ispisu
Renta Stanovi Podgoric...
SALAŠ – FARMA poslovno...
"Štenci Kovrdžavog Biš...
U ponudi 3 zenska sten...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:130

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Čamci