s [FOTO] Raspisan natječaj za zakup državnih poslovnih prostora u 7 gradova i na otoku Braču
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

U srijedu, 28. srpnja 2021., raspisan je natječaj za zakup 32 državna poslovna prostora u Zagrebu, Splitu, Milni na Braču, Puli, Rijeci, Osijeku, Bjelovaru i Petrinji. Rok za predaju ponuda je 10. rujna 2021. do 12 sati.

Na trećem ovogodišnjem natječaju Državnih nekretnina d.o.o. u Zagrebu je ponuđen u zakup 21 poslovni prostor te je većina lokacijski u 2. zoni. U nultoj zoni glavnog grada ponuđena su dva poslovna prostora, od kojih je jedan na poznatoj zagrebačkoj špici, u ulici Frane Petrića. Riječ je o prostranom poslovnom prostoru od 100-ak m2 s početnom mjesečnom zakupninom od 74 kn/m2. Drugi poslovni prostor u nultoj zoni veličine je 50-ak m2 i ponuđen je u Gajevoj ulici s početnom zakupninom od 41 kn/m2. Lokacijom je povijesno-turistički vrijedan i poslovni prostor koji se daje u zakup u Šenoinom dijelu Vlaške, u nizu lokala nedaleko spomenika hrvatskom književniku Augustu Šenoi. Prostor je veličine 64 m2, a početna mjesečna zakupnina iznosi 77 kn/m2.

Od 13 poslovnih prostora u drugoj zagrebačkoj zoni, u zakup su ponuđena i dva manja susjedna prostora od 14 i 17 m2 s početnom cijenom od 63 kn/m2, a nalaze se u Staničićevoj 11, nedaleko Trga kralja Petra Krešimira IV. Čak 4 poslovna prostora u istoj zgradi od cca 16, 18, 40 i 60 m2 ponuđena su u Splitu na uglu Sinjske i ulice Andrije Kačića Miošića, u blizini povijesnog Bedema Cornaro s Galerijom umjetnina i Strossmayerovog park, a početna im je mjesečna zakupnina 100 kn/m2. Od obalnog dijela domovine, na natječaju su u zakup ponuđeni i poslovni prostori u Puli i Rijeci te u Milni na otoku Braču, gdje početna mjesečna zakupnina za prostor od 23 m2 iznosi 71 kn/m2.

U istočnoj i središnjoj Hrvatskoj u zakup je ponuđen po jedan poslovni prostor s početnim iznosima zakupnine od 42 kn/m2 u Osijeku, Stjepana Radića 33, 52 kn/m2 u Bjelovaru i 12 kn/m2 u Petrinji.

Natječaj će biti otvoren do 10. rujna te će zainteresirani ponuditelji prostore moći osobno pogledati između 30. kolovoza i 3. rujna prema rasporedu objavljenom u javnom pozivu koji je zajedno s fotografijama prostora dostupan na stranici: Natječaj za zakup poslovnih prostora 3/21. Poslovni prostori daju se u zakup u viđenom stanju na vrijeme od 10 godina, a prvi mjesec od sklapanja ugovora o zakupu zakupnici su oslobođeni plaćanja zakupnine.

Ponude na natječaj dostavljaju se na adresu: DRŽAVNE NEKRETNINE d.o.o., Planinska 1, Zagreb, ili u pisarnicu Društva. Uz pravne osobe, ponudu za zakup mogu dati i udruge te fizičke osobe koje imaju registriran obrt ili obavljaju samostalnu profesionalnu djelatnost.

Tekst i foto: Državne nekretnine


 Stranica prilagođena ispisu
"Prince of serbia" odg...
Krem zensko stene pome...
Međunarodno registrova...
POSAVSKI GONIC stenci,...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:77

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Fontana