s Grad raspisao novi natječaj za zakup poslovnih prostora
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Grad Osijek raspisao je novi natječaj za zakup poslovnih prostora.

Ovoga puta u ponudi je 11 poslovnih prostora s početnim mjesečnim zakupninama i djelatnostima kako slijedi:

Poslovni prostori se iznajmljuju na određeno vrijeme u trajanju od deset godina.

Pravo podnošenja ponuda sukladno odredbama ove odluke imaju sve fizičke osobe i fizičke osobe – obrtnici ili osobe koje obavljaju samostalnu profesionalnu djelatnost, koji su državljani Republike Hrvatske, kao i državljani država članica Europske unije, te pravne osobe koje su registrirane u Republici Hrvatskoj i/ili državama članicama Europske unije.

Državljani država članice Europske unije ili pravne osobe registrirane u državama članicama Europske unije će u postupanjima i natječajima vezano uz primjenu odredbi ove odluke, priložiti onu dokumentaciju, dokaze, sredstva osiguranja, potvrde, izjave i sl. koji odgovaraju matičnoj državi Europske unije, prevedeno na hrvatski jezik od ovlaštenog sudskog tumača.

Nepotpune i nepravodobne ponude neće biti razmatrane, a pravodobne i potpune ponude koje ne ispunjavaju sve natječajne uvjete će se smatrati neprihvatljivima.

Ugovor o zakupu poslovnoga prostora ne može se sklopiti s fizičkom ili pravnom osobom koja ima dospjelu nepodmirenu obvezu prema Gradu Osijeku osim ako je sukladno posebnim propisima odobrena odgoda plaćanja navedenih obveza, pod uvjetom da se fizička ili pravna osoba pridržava rokova plaćanja.

Ponuditelji koji sudjeluju na javnom natječaju dužni su uplatiti jamčevinu (navedenu u tablici) u visini početnog mjesečnog iznosa zakupnine.
Jamčevina se uplaćuje u Proračun Grada Osijeka, IBAN: HR5023600001831200002 model HR68, poziv na broj - 7722-OIB ponuditelja i mora biti uplaćena virmanskim nalogom ili općom uplatnicom (ne kompenzacija).

Ponuda se podnosi u roku navedenom u javnom natječaju, neposredno ili preporučenom pošiljkom u zatvorenoj omotnici na kojoj mora biti naznačeno: „GRAD OSIJEK, KUHAČEVA 9, PONUDA ZA SUDJELOVANJE U JAVNOM NATJEČAJU ZA ZAKUP POSLOVNOG PROSTORA – NE OTVARATI“ , najkasnije do 26. srpnja 2021. (ponedjeljak).

Sve informacije možete pročitati u nastavku teksta:
 Stranica prilagođena ispisu
Postanite vlasnik najp...
Klavirski studio FORTI...
uhodani catering proda...
Surađujte s nama i osi...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:75

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Zelenilo

Propustili ste? Pogledajte!