s Izgradnja odvodnje oborinskih voda eko-industrijske zone Nemetin
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Zbog potrebe zbrinjavanja oborinskih voda iz Eko-IZ Nemetin koja se prostire na cca 609.000 m2, što ne uključujuće cc 50 ha koje trenutno nisu infrastrukturno opremljene i predmet su razvoja zone, projektirano je cjelovito rješenje oborinske odvodnje sukladno zahtjevima javno-pravnih tijela. U okviru izgradnje biti će uređeni ulijevni kanali, izgrađeni objekti za pravilno funkcioniranje i upravljanje (izlijevne građevine, prepumne stanice i sl.), a u ukupnoj dužini od 6,071m’ zatvorenih i otvorenih kanala.

Projektom se namjerava izgraditi osnovna infrastruktura u Eko-IZ Nemetin kako bi se investitorima osigurali osnovni preduvjeti za uspješno poslovanje. Predmet ovog projekta je izgradnja oborinske odvodnje Eko-IZ Nemetin. Namjena otvorenih i zatvorenih oborinskih kanala je prikupljanje oborinskih voda gravitirajućeg područja te njihov transport prema izgrađenom kanalu višeg reda ”Tenjski”. Zahvat se nalazi u Osječko – baranjskoj županiji, unutar k.o. Osijek i k.o. Tenja.Prema provedenom sustavu za označavanja projektom je obuhvaćena kanalska mreža u duljini od 6.071,38m.

Osnovni ciljevi projekta jesu cjelovito rješenje oborinske odvodnje slivnog područja, uređenje ulijeva kanala, izgradnja objekata za pravilno funkcioniranje i upravljanje oborinske odvodnje, poboljšanje postojećih elemenata odvodnje.

Predmetnom izgradnjom zatvorit će se trenutne potrebe za odvodnjom oborinskih voda Eko-IZ Nemetin.

Ukupna vrijednost investicije iznosi 19.701.452 kuna s PDV-om.
Tekst i foto: Osijek.hr


 Stranica prilagođena ispisu

Iznajmljujemo vise kom...
Traže se njegovateljic...
Građevinsko zemljište ...
ŠARPLANINCI, kvalitetn...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:264

Registrirani online (1): tranzy


Objektiv031

Pješački most