s Grad Osijek prodaje četiri nekretnine neizgrađenog građevinskog zemljišta
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Grad Osijek je na svojoj web stranci objavio natječaj o prodaji nekretnina neizgrađenog građevinskog zemljišta na području Grada Osijeka.

Lokacije su:
1. k.č.br. 9893/400 oranica Kninska ul. 469 m2 zk. ul. 18309 k. o. Osijek (Kninska ul.) s početnom prodajnom cijenom od 261.000,00 kn – stambena namjena,
2 k.č.br. 9926/981 uređeno zemljište Josipa Reihl-Kira 82 m2 u zk.ul. 4 k.o. Osijek (Kirova/Velaluška) s početnom prodajnom cijenom 41.000,00 kn – stambena namjena,
3 k.č.br. 5403/2 uređeno zemljište 379 m2 zk.ul. 18124 m2 k.o. Osijek (Blok centar II) s početnom prodajnom cijenom od 399.000,00 kn – mješovita namjena
4. k.č.br. 5902/2 k.o. Osijek, Zagrebačka dvorište, površine 26 m2, upisana u zk.ul. 18136 kao vlasništvo Grada Osijeka (Zagrebačka ulica) s početnom prodajnom cijenom 26.900,00 kn – stambena namjena

Napomena:
- Na nekretnini pod red. br. 2. upisana je zabilježba prava služnosti izgradnje i održavanja postojećeg cjevovoda, te Kb NN izvoda iz KTS 10(20)0,4 kV Osijek (ne postoji u naravi).
- Nekretnina pod rednim brojem 3. nema izgrađen izlaz na javnu površinu, ali graniči s česticom koja se nalazi u zoni IS (infrastrukturni sustav).

Nekretnina se kupuje po sistemu "viđeno - kupljeno", što isključuje prigovore bilo koje vrste na stanje i kvalitetu zemljišta. Pravo podnošenja pisane ponude imaju sve fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske i državljani država članica Europske unije te pravne osobe registrirane u Republici Hrvatskoj i državama članicama Europske unije.

Ostale strane pravne i fizičke osobe mogu sudjelovati na natječaju ako ispunjavaju zakonom propisane uvjete za stjecanje prava vlasništva na području Republike Hrvatske.

Pisana ponuda za sudjelovanje u natječajnom postupku mora sadržavati:
1. naziv, odnosno ime i prezime ponuditelja, dokaz o prebivalištu odnosno sjedištu ponuditelja, dokaz o državljanstvu, podatke iz sudskog registra za domaće pravne osobe, a za strane pravne osobe izvadak iz domicilnog registra s ovjernim prijevodom sudskog tumača na hrvatski jezik,
2. oznaku građevinskog zemljišta za koju se iskazuje ponuda,
3. iznos ponuđene kupovne cijene,
4. iznos uplaćene jamčevine,
5. potpis ponuditelja.

Uz pisanu ponudu ponuditelj mora dostaviti:
1. original ili presliku dokaza o uplati propisane jamčevine,
2. za fizičke osobe presliku domovnice ili potvrdu o OIB-u odnosno presliku obrtnice ukoliko se radi o obrtniku odnosno presliku akta o upisu pravne osobe u službeni registar odgovornog tijela s prilozima o registraciji ili izvadak iz registra, a za državljane i pravne osobe iz država članica EU-a za to odgovarajući dokaz,
3. ovjerenu izjavu ponuditelja o nepostojanju duga s osnove potraživanja Grada,
4. izjavu kojom se obvezuje da će u slučaju da njegova ponuda bude prihvaćena kao najpovoljnija, sklopiti ugovor o kupoprodaji na vlastiti trošak te da u cijelosti prihvaća uvjete javnog natječaja.

Za nekretninu pod red. br. 4. kao dokaz prava na sudjelovanje u natječaju ponuditelj prilaže e-zk izvadak kao dokaz da je vlasnik nekretnine koja graniči s nekretninom koja je predmet natječaja.

Podnošenjem ponude na javni natječaj smatra se da je ponuditelj fizička osoba dao privolu za prikupljanje i obradu svojih osobnih podataka u svrhu provođenja javnog natječaja u skladu s Općom uredbom o zašiti podataka (GDPR).

Pisane ponude u zatvorenom omotu s naznakom PONUDA ZA NATJEČAJ – KUPOVINA ZEMLJIŠTA – NE OTVARAJ (potrebno upisati i podatak o klasi i urbroj natječaja), predaju se u roku od 15 dana od dana objave obavijesti u dnevnom tisku kojom se daje informacija da je natječaj o prodaji nekretnina objavljen na oglasnoj ploči gradske uprave na adresi Osijek, Franje Kuhača 9 i na službenim internet stranicama Grada. Javno otvaranje pisanih ponuda obavit će se na dan 20. svibnja 2021. u 09,00 sati.

Na otvaranju ponuda mogu biti nazočni ponuditelji te njihovi ovlašteni predstavnici uz predočenje valjane punomoći.

Detalje natječaja možete pročitati u nastavku teksta..


Tekst i foto: Osijek031.com


 Stranica prilagođena ispisu
Aljmaš, Mišino brdo - ...
Americki stafordi blue...
prodajem dvije termo p...
Ponuda svih renomirani...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:223

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Zelenilo

Propustili ste? Pogledajte!