Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Javni poziv za financiranje programa i projekata udruga od interesa za opće dobro u Osječko-baranjskoj županiji iz sredstava Proračuna Osječko-baranjske županije bio je otvoren i u 2021. godini.

Javnim pozivom bila su raspoloživa programska područja: Programi i projekti iz područja skrbi o umirovljenicima i poboljšanje kvalitete života starih osoba; Programi i projekti vezani uz provedbu Nacionalne strategije za uključivanje Roma te programi i projekti civilnih udruga romske manjine iz područja unapređenja položaja djece pripadnika romske nacionalne manjine; Programi i projekti u organizaciji stambenih zajednica za mlade; Programi i projekti socijalnih samoposluga; Programi i projekti iz područja radne okupacije osoba s intelektualnim teškoćama; Programi i projekti psihosocijalne podrške obiteljima djece i djeci oboljeloj od malignih bolesti; Programi i projekti iz područja socijalne skrbi; Programi i projekti braniteljskih udruga proizašlih iz Domovinskog rata; Programi i projekti iz područja zdravlja i zaštite okoliša te Programi i projekti iz područja građanskih inicijativa, ljudskih prava i sloboda.

Nakon provedenog vrednovanja prijavljenih programa i projekata, župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić donio je 14. travnja 2021. godine Plan financiranja programskih aktivnosti udruga sredstvima Proračuna Osječko-baranjske županije u 2021. godini.

Sredstvima u iznosu 1.108.890,00 kuna financirat/sufinancirat će se 108 programa i projekata udruga, a čiji je rad od interesa za opće dobro svih stanovnika Županije.

Navedeni projekti će svojim aktivnostima doprinijeti važnosti i značaju zajednice.Tekst: OBZ.hr
Foto: Ivana Mandić/Foto-arhiv031


 Stranica prilagođena ispisu
04-27-2021 05:33:06 pm :: pirko
Malo bode oči da je za braniteljske udruge predviđeno oko 50% od ukupnih sredstava iako imaju svoje ministarstvo i bog će znati zbog čega iz godine u godinu financiramo obilježavanje dana svakog mogućeg i nemogućeg vojnika DR.

Štenad Engleskog buldo...
u radni odnos primam k...
Traže se njegovateljic...
- širi centar grada -...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:185

Registrirani online (1): mata


Objektiv031

Pješački most