s Osječki STUC daje u zakup restoran Indeks
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Studentski centar u Osijeku ovih je dana objavio javni natječaj za zakup poslovnog prostora – restorana Indeks u ulici Andrije Kačića Miošića.

Početna cijena mjesečne zakupnine prostora od 290 m2 iznosi 4.300 kuna bez PDV-a, a budući zakupnik može ga koristiti za ugostiteljsku djelatnost, kako je to bilo do sada, ili ga prenamijeniti u trgovački, agencijski ili uredski prostor.

Obzirom da prostor ne ispunjava minimalne tehničke uvjete za obavljanje bilo koje djelatnosti, zakupnik ga je dužan vlastitim ulaganjem urediti i privesti svrsi. Za uloženi iznos ulaganja (građevinsko-obrtnički radovi) utvrdit će se rok neplaćanja zakupnine u trajanju od 24 mjeseca od dana potpisa ugovora.

Za vrijeme trajanja najma zakupnik će plaćati sve režijske troškove koji proizlaze iz korištenja poslovnog prostora, kao i troškove redovnog održavanja istog (čišćenje, sitniji popravci, soboslikarski radovi...).

U natječaju mogu sudjelovati sve pravne osobe registrirane na području Hrvatske, kao i fizičke osobe, obrtnici ili osobe koje obavljaju samostalnu profesionalnu djelatnost, a državljani su RH.

Ponude se dostavljaju u zatvorenoj omotnici na adresu: Studentski centar u Osijeku, Istarska 5, 31000 Osijek, s naznakom „Natječaj za zakup poslovnog prostora – restoran Indeks, ne otvaraj“, neposredno ili preporučenom poštom. Rok za zaprimanje ponuda je 26. travnja 2021., u 13 sati.

Više detalja o natječaju možete pronaći dolje u tekstu, a za sve ostale informacije o poslovnom prostoru kontaktirajte Juricu Jurića iz STUC-a na telefon 091 220 60 004.Tekst: Osijek031.com
Foto: Google maps


 Stranica prilagođena ispisu
Prvoklasni stenci Rotv...
Štenad Engleskog bu...
Prodajem novi plasteni...
Engleski Koker Spanije...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:108

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Čamci