Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama


Transcom, švedska tvrtka za unaprijeđivanje korisničkog iskustva, u Hrvatskoj uspješno posluje već punih 15 godina i pruža usluge na hrvatskom, njemačkom i engleskom jeziku, kao i nekoliko drugih europskih jezika. Sjedište tvrtke nalazi se u Osijeku, gdje se najavljuje otvaranje velikog broja novih radnih mjesta za govornike njemačkog jezika.

U kontaktnom centru u Osijeku trenutno je zaposleno više od 450 djelatnika koji obavljaju posao na projektima domaćih i inozemnih klijenata, a u posljednjih nekoliko mjeseci otvorio se niz novih radnih mjesta za djelatnike koji pružaju korisničku podršku na njemačkom jeziku. Riječ je o dugogodišnjoj suradnji Transcoma i jednog od inozemnih klijenata, europske online banke, za koju agenti u Osijeku uspješno pružaju korisničku podršku već dulje od 12 godina. Obujam posla konstantno raste, zbog čega postoji potreba za zapošljavanjem velikog broja novih djelatnika.Pored ovog projekta, u Osijeku se pokreću i novi projekti na njemačkom i engleskom jeziku, koji će također biti usmjereni pružanju korisničke podrške te neće biti vezani uz telefonsku prodaju. Njemački projekti, koji bilježe značajan rast, vezani su uz financijski sektor i odnose se na pružanje korisničke podrške klijenata koji se informiraju o svojim bankovnim računima, kreditnim karticama, pružanju pomoći u korištenju financijskih usluga i slično.

Transcom svim djelatnicima nudi temeljitu obuku za posao uz prijavu od prvog dana rada, redovita primanja, subvencioniranje dijela putnih troškova i niz drugih benefita. Nakon završetka uvodnog dijela obuke za posao, novi agenti imaju priliku surađivati s djelatnicima koji su u tvrtki zaposleni više godina te uz njih završiti pripreme za početak samostalnog rada. Zaposlenje je moguće uz studentski ugovor te uz ugovor o radu na puno ili nepuno radno vrijeme.Tvrtka je u siječnju 2021. godine promijenila lokaciju i počela s radom u zgradi Eurodoma, na prostoru većem od 3000 m2.

U centru budući agenti prolaze kroz obuku za posao i započinju s radom, a s dolaskom razdoblja rada od kuće velik dio djelatnika počeo je raditi iz svojih domova, uz vrlo brzu prilagodbu od strane tvrtke i nastavak rada bez prekida. U tvrtki se strogo slijede sve mjere zaštite vezane uz prisutnu pandemiju, stoga su svim agentima koji posao obavljaju iz centra osigurana dezinfekcijska sredstva, zaštitne maske te se poštuje definiran razmak između radnih jedinica.

Agenti kroz posao konstantno imaju mogućnost usavršiti svoje znanje njemačkog jezika, što je iznimno korisno studentima i osobama koje jezik nisu koristile dulje vrijeme.

Tvrtka godinama zapošljava velik broj studenata, koji na ovaj način, osim usavršavanja jezika, razvijaju i svoje poslovne vještine te stječu iskustva koja im pomažu u razvoju njihove karijere. Agentima je omogućena fleksibilnost u organizaciji smjena, što djelatnici naglašavaju kao jednu od najvećih prednosti rada u Transcom kolektivu.S obzirom na detaljnu obuku za posao te na dugogodišnje iskustvo u pružanju korisničke podrške, na njemačkim projektima zaposleni su djelatnici svih dobnih skupina, što Transcom tim čini iznimno diverzificiranim i zbog čega djelatnici često naglašavaju sklapanje novih poznanstava i dugogodišnjih prijateljstava kao jednu od glavnih prednosti rada u tvrtki.

Menadžment tvrtke s optimizmom gleda na nove poslovne izazove, osobito zbog pozitivnog iskustva s prilagodbom poslovanja radu od kuće te zbog sve većeg interesa inozemnih klijenata za pokretanje novih projekata u Hrvatskoj. Novi prostor u Eurodomu pruža dodatan potencijal za rast poslovanja, a odluka o preseljenju pokazala se kao optimalna za nadolazeće razdoblje.Transcom poziva sve govornike njemačkog jezika da stupe u kontakt s djelatnicima za selekciju i zapošljavanje te slobodno provjere sve informacije o poslu koje ih budu zanimale. Transcomov tim rado će odgovoriti na sve upite, a moguće ih je poslati putem email adrese [email protected] te slanjem izravnih poruka putem profila tvrtke na društvenim mrežama (Facebook i Instagram).

Sve detalje otvorenih radnih mjesta moguće je provjeriti putem web stranice, a prijavu na trenutno otvoreni natječaj za posao na njemačkom jeziku moguće je proslijediti putem sljedećeg linka.[Sponzorirani članak]


 Stranica prilagođena ispisu

Na prodaju dva muzijak...
Na prodaju cistokrvni ...
Prodajem stence Nemack...
NEMAČKI OVČARI - razli...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:117

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Križanje