Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Područna škola Marijanci nema športsku dvoranu te nedostaju kvalitetni uvjeti za realizaciju nastave tjelesne i zdravstvene kulture. Također niti mjesto Marijanci nemaju sličnih sadržaja.

Športska dvorana stoga je značajna kako za učenike, tako i za sve mještane kao prostor održavanja športskih, kulturno-zabavnih i drugih manifestacija.

Osječko-baranjska županija je stoga 2019. godine pokrenula izgradnju nove športske dvorane. Za noveliranu projektnu dokumentaciju ishođena je građevinska dozvola te 24.12.2019. potpisan ugovor za izvođenje radova na izgradnji sa tvrtkom Zuber d.o.o. Višnjevac vrijednosti od 6.073.056,70 kuna s rokom izgradnje 3 godine od uvođenja u posao. Izvršeni su pripremni radovi, radovi na temeljenju, betonski i armirano-betonski radovi na nosivoj konstrukciji (zidovi, grede dvorane i spojnog hodnika, stropna ploča svlačionica), postavljeni su lamelirani nosači krovne konstrukcije i sami krov, ugrađena je vanjska stolarija, postavljena vanjska termoizolacija, izgrađene su manipulativne površine oko dvorane.

U tijeku su radovi na instalacijama i žbukanju. Predstoje daljnji radovi na unutrašnjosti, instalaterski i završni radovi. Do sad su izvršeni radovi u vrijednosti 4.197.102,41 kn, cca. 79 %. Paralelno će se provesti nabava sportske i druge opreme dvorane. Planirani završetak izgradnje je kraj 2021. godine. Jednodijelnu dvoranu s pratećim sadržajima i galerijom te toplom vezom sa školskom zgradom će koristiti 150 učenika osmogodišnje Područne škole Marijanci.

Ovaj projekt je proveden uz financijski doprinos Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.
Tekst i foto: OBZ.hr


 Stranica prilagođena ispisu

Iznajmljujemo vise sta...
ako stvarno to zelis o...
Studentica iz Zagreba ...
Osijek – iznajmljuje s...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:100

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Križanje