Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Grad Osijek obavještava građane i građanke Osijeka kako se na uplatnicama za komunalnu naknadu i naknadu za uređenje voda nalazi neispravan bar kod, zbog čega je izvršenje uplate za spomenute naknade trenutačno onemogućeno, a obveza plaćanja odgođena.

Tvrtka s kojom je Grad Osijek temeljem provedenog postupka javne nabave sklopio Ugovor o produkciji dokumenata za komunalnu naknadu i naknadu za uređenje voda – otklonit će svoju pogrešku o vlastitome trošku i u najkraćem mogućem roku, te Gradu Osijeku dostaviti nove, ispravne uplatnice.

Iz Grada mole građanke i građane da zanemare uplatnice koje su primili te ih obavještavaju kako će im na kućne adrese pristići nove uplatnice s produženim rokom plaćanja i s uputama za plaćanje. Ako su pojedini građani uspjeli izvršiti uplatu, njihova uplata smatra se izvršenom.

Također, mole sve građane koji su dobili obavijest o postojanju duga za komunalnu naknadu i naknadu za uređenje voda da se za sve informacije o dugu jave na telefon broj 031/229-148; 229-299; 229-158, e-mail: [email protected] ili osobno na adresu: Grad Osijek, F. Kuhača 9.

Foto: Ivana Mandić/Foto-arhiv031


 Stranica prilagođena ispisu

tek sam napunila 18god...
KAMAGRA GEL ORIGINAL -...
Stan na sat i dan nala...
Vrhunsko leglo presa c...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:117

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Križanje