Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Elektrotehnička i prometna škola Osijek dobila je Erasmus akreditaciju u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju. Dodjelu akreditacija provela je Agencija za mobilnost i programe Europske unije. To znači da su, nakon prijave za dodjelu ovih akreditacija i prošli postupak provjere formalne prihvatljivosti, podvrgnuti provjeri kvalitete. Nakon provjere utvrđeno je da imaju maksimalnih 100 bodova prema kriterijima iz Poziva, Pravilima za podnošenje prijava, Erasmus standardima kvalitete te Smjernicama za ocjenjivanje prijava za akreditacije u području obrazovanja odraslih, strukovnog obrazovanja i osposobljavanja te odgoja i općeg obrazovanja. Akreditacija se dodjeljuje za razdoblje od 1. ožujka 2021. do 31. prosinca 2027.

Erasmus akreditacija naslijedila je Erasmus+ Povelju za mobilnost u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju koju je Agencija za mobilnost i programe Europske unije Elektrotehničkoj i prometnoj školi Osijek dodijelila početkom listopada 2017. g. Te su godine bili jedina škola koja je dobila ovu povelju. U prethodnom razdoblju Povelju je imalo 12 škola, a 7 je škola povelju dobilo 2018. i 2019. godine.

Povelja se dodjeljuje ustanovama s dokazanom kvalitetom u organizaciji mobilnosti kako bi ih se potaknulo da nastave razvijati svoje strategije internacionalizacije, ali su im njome omogućeni i pojednostavljeni postupci prijave na buduće projekte.

Ona predstavlja priznanje Elektrotehničkoj i prometnoj školi Osijek za prethodne kvalitetno provedene mobilnosti učenika i motivaciju za sudjelovanje i provođenje daljnjih ovakvih i sličnih projekata, naglašava Antun Kovačić, dipl. ing., ravnatelj Elektrotehničke i prometne škole Osijek, dodajući da je ovo važna potvrda vrijednosti koju donosi ustrajni i dugogodišnji timski rad nastavnica i nastavnika škole.Tekst: Dubravka Ivanović
Foto: Google maps


 Stranica prilagođena ispisu

Stan na sat i dan nala...
Prekrasna izložbena Vi...
Nježna i mazna, mamica...
Studentica iz Zagreba ...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:128

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Križanje